Kolding Nyheder

18-årig stortalent solgt til Eintracht Frankfurt

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Pernille Sanvig er solgt til topklubben Eintracht Frankfurt. Foto: Kolding IF.

Stortalentet hos Kolding IF Women er blevet solgt til Eintracht Frankfurt.

Efter mange års tjeneste i Kolding-trøjen, skal 18-årige Pernille Sanvig på udenlands-eventyr til topklubben Eintracht Frankfurt, oplyser Kolding IF i en pressemeddelelse.

Hun blev som 15-årig en del af Kvindeliga-truppen i Kolding IF og hun fik sin første kontrakt som 16-årig. Hun har spillet en del kampe på ungdomslandsholdet. Her er det indtil videre blevet til 3 kampe på U16-landsholdet, 11 kampe på U17-landsholdet og 20 kampe på U19-landsholdet.

Manager Allan Drost er stolt over at Kolding IF kan være med til at udvikle så store talenter:

-Pernille Sanvig har udviklet sig til at blive én af de absolutte profiler, ikke blot i Kolding IF men også i Gjensidige Kvindeligaen som helhed. Med sin sublime boldomgang, et smittende humør og en personlighed der gør hende til en værdsat del af ethvert omklædningsrum, har hun en meget stor del af æren for den generelt flotte kurs vi har sat i Kolding IF, siger manageren.

Pernille Sanvig har nydt tiden i Kolding IF:

-Tak for nogle fantastiske år i Kolding IF, hvor jeg både har udviklet mig meget personligt og på banen. Det bliver med en klump i halsen, at jeg skal sige farvel til pigerne og alle omkring holdet, da jeg hver dag har nydt at komme til træning og at være en del af et unikt sammenhold. Jeg har nu fået en mulighed for at få en stor drøm opfyldt, og jeg ser frem til at spille i en af de største klubber i Tyskland, hvor der venter en masse nye oplevelser og udfordringer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel