Kolding Nyheder

3500 skolebørn inviteres til koncerter

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Den store børnekulturelle begivenhed LMS Showcase finder i år sted i Kolding. Foto: Christian Brandt.

Den store børnekulturelle begivenhed LMS Showcase 2024 finder sted i Kolding.

Onsdag den 25. september er tusindvis af skoleelever fra Kolding Kommune inviteret til en dag med professionelle koncerter og kulturworkshops. Arrangementet finder sted i samarbejde mellem det nationale kompetencecenter Levende Musik i Skolen (LMS) og Kolding Kommune.

LMS Showcase, der har form som en endagsfestival, vil i år bestå af mere end 25 skolekoncerter spillet af professionelle musikere. Hertil kommer en række kulturaktiviteter og workshops udbudt af lokale Åben Skolen-aktører, oplyser Kolding Kommune.

Hele herligheden afvikles på kendte spillesteder og kulturspots i Kolding midtby – herunder GodsetT, Elværket og Nicolai. På nuværende tidspunkt forventes det, at godt 3500 skoleelever kommer til at deltage i dagen.

-Vi er rigtige glade for at Levende Musik i Skolens showcase kommer til Kolding. Det er en rigtig god mulighed for at skoleelever kan opleve koncerter og stifte bekendtskab med professionelle musikere, fortæller Hans Holmer (SF), der er formand for børn- og uddannelsesudvalget i Kolding Kommune

LMS Showcasen byder på koncerter for alle alderstrin, som tilbydes til alle skoler i Kolding Kommune.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget
Del denne artikel