Kolding Nyheder

42-årig mand slået ned med baseballbat

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Foto: Elo CHristoffersen (Arkivfoto)

Ifølge politiet tyder det på, at to gerningsmænd havde fået fat i den forkerte mand.

En 42-årig mand, der natten til mandag ville en tur på McDonalds, da han var sulten, endte i kvalificeret vold, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Manden gik på en skovsti mellem Skovvangen og Skovvænget i Kolding, da en dreng pludseligt stod foran den 42-årige mand. Og så stod der også kort efter en dreng bagved ham. Han havde et baseballbat i hånden. Den 42-årige mand blev slået flere gange i ryggen med baseballbattet og herefter en enkelt gang i baghovedet.

Den forurettede faldt til jorden og de to gerningsmænd løb fra stedet. Den 42-årige mand hørte, at den ene af gerningsmændene råbte “det er ikke ham”.

-Vi formoder derfor, at de havde fået fat i den forkerte person, fortæller leder af Patruljecenter Syd hos Sydøstjyllands Politi, vicepolitiinspektør Mikkel Ross.

Den 42-årige mand blev tjekket på skadestuen på Kolding Sygehus, men er ikke kommet noget alvorligt til.

Politiet kom til stedet med blandt andet hundepatruljer, men gerningsmændene blev ikke fundet.

De to gerningsmænd beskrives begge som 15-17 år, mørkklædte og almindelig af bygning. Den ene af mændene medbragte et baseballbat.

Sydøstjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner, som har set noget omkring gerningstidspunktet 00.21 natten til mandag. Politiet kan kontaktes på 114.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget
Del denne artikel