Kolding Nyheder

42-årig tysk mand varetægtsfængslet

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Det var en tysk mand, der lørdag aften trængte ind til en familie i Vonsild og bankede den mandlige beboer med et haveredskab.

Et grundlovsforhør ved retten i Kolding søndag eftermiddag var med en 42-årig tysk statsborger i hovedrollen. Manden trængte lørdag aften ved 19-tiden ind til et ældre ægtepar i Ådalsparken i Vonsild.

Situationen udviklede sig voldeligt og gerningsmanden tildelte husets mandlige beboer flere slag, herunder slag med et redskab.

Da en politipatrulje kom til stedet blev gerningsmanden truffet ikke langt derfra, hvor han løb frem mod patruljen, mens han truede med et kraftigt haveredskab. Han blev råbt an af patruljen, men løb truende mod nogle tilstedeværende borgere. Politiet afgav varselsskud for at afværge angrebet og efterfølgende gav politiet gerningsmanden peberspray, således at anholdelsen af gerningsmanden kunne gennemføres forsvarligt.

Grundlovsforhøret

Ved grundlovsforhøret blev han forelagt sigtelsen om kvalificeret vold. En sigtelse han nægtede sig skyldig i.

Dommeren valgte dog, at varetægtsfængsle manden frem til den 21. november. Desuden skal han mentalundersøges. Manden modsatte sig ikke varetægtsfængslingen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget
Del denne artikel