Kolding Nyheder

Åbent hus: Borgmester klipper den “grønne snor”

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Bæredygtighedssekretariatet inviterer til indvielse og åbent hus i Bæredygtighedshuset version 2.0 på Kolding Bibliotek den 1. september. Pressefoto.

Den 1. september holder Bæredygtighedshuset i version 2.0 officiel indvielse på Kolding Bibliotek.

Borgmester Knud Erik Langhoff holder tale og klipper den “grønne snor” og derefter vil der være rundvisning i de nye omgivelser og fernisering på to nye udstillinger om bæredygtighed i Kolding Kommune.

-Bæredygtighedshuset flyttede fra Jernbanegade ind på Kolding Bibliotek den 1. august og siden har vi knoklet for at blive klar til at indvie huset officielt. Vi glæder os meget til at vise Bæredygtighedshuset frem i vores nye udgave på biblioteket og håber, at mange har lyst til at kigge forbi, fortæller teamleder i Bæredygtighedshuset, Torsten Zink Sørensen, i en pressemeddelelse.

Alle er velkomne til indvielsen, men har man ikke tid til at kigge forbi klokken 15, holder Bæredygtighedshuset samme dag åbent hus som en del Kolding Kulturnat. Det foregår fra klokken 15.30-22 og her vil der være mulighed for at se og høre om Bæredygtighedshuset, få et indblik i bæredygtigheds-arbejdet og et bud på fremtidens Kolding.

Der vil også være aktiviteter for børn med familieruten “Den grønne sti” og man kan få en guidet rundtur.

Bæredygtighedshuset uddeler også frø til viIde blomster, byder på hygge, lidt sødt, kaffe, te, og hyldeblomstdrik.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel