Kolding Nyheder

Åbent hus i det grønne: Villy sendes godt afsted mod EU

Redaktion
Skrevet af Redaktion
Foto: BlumePress (Arkivfoto)

SF’s tidligere udenrigsminister, Villy Søvndal fra Kolding, arbejder hen mod EU-valget. Og han håber på, at det bliver til en plads i EU-parlamentet.

Det fejrer SF Kolding med et åbent hus-arrangement i det grønne område ved Samlingspunktet i Seest. Arrangementet finder sted den 1. juni fra klokken 11-13.

-Alle er velkomne til dette arrangement, hvor vi håber, at mange vil give Villy gode råd med på vejen og høre om hans overbevisning om, hvorfor EU-valget er så vigtigt, at han besluttede at forlade byrådet. Der vil også være legemuligheder for børnene, fortæller SF’s formand Lis Ravn Ebbesen og tilføjer:

-Jeg synes personligt, at EU-valget er utroligt vigtigt af sikkerhedspolitiske årsager. Derfor har vi brug for Villys erfaring og netværk fra hans tid som udenrigsminister. Med konflikter i både Ukraine og Gaza ser verden pludselig meget anderledes ud. Vi har brug for et stærkt EU, der står sammen, især med de toner, der kommer fra Trump. Så selvom vi er kede af at sige farvel til Villy i Kolding byråd, er vi sikre på, at hans erfaring som tidligere udenrigsminister kan være nyttig i EU, i lyset af verden vi lever i.

Hos SF Kolding tror de på, at der er flere end de i SF’s partiforening, der har lyst til at takke Villy Søvndal for et godt samarbejde og ønske ham held og lykke med valget.

Det er baggrunden for, at der inviteres til denne lidt utraditionelle afskedsreception. Der vil være kaffe og kage til alle. Tilmelding til arrangementet er nødvendigt og skal ske via e-mail: Ravn68@outlook.dk senest den 22. maj.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel