Kolding Nyheder

Åbningsfest hos Plantorama Kolding: Sebastian Klein underholder

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Foto: Camilla Rønde, Plantorama A/S.

Den 1. marts klokken 9 slår Plantorama Kolding dørene op for første gang til stor åbningsfest. Hele weekenden byder på festlige aktiviteter for både børn og voksne.

Marts markerer forårets start og dermed også begyndelsen på havesæsonen. Derfor vil Plantorama Kolding bugne med titusindvis af farverige forårsblomster og grønne planter, når centeret åbner. Hele weekenden bliver en sand fejring af det nye Plantorama Kolding med et væld af aktiviteter og oplevelser. Plantoramas medarbejdere har fokus på at give både børn og voksne en oplevelse ud over det sædvanlige, hvor børnene kan lege sig til ny viden om dyr og planter og møde nogle af deres store idoler kendt fra TV.

-Vi har planlagt aktiviteter, der taler ind i det, vi har i vores have- og oplevelsescenter fordelt i vores forskellige afdelinger; Dyreliv, Haveliv og Boligliv. F.eks. kommer Sebastian Klein og optræder og deler ud af sin viden om de dyr, vi blandt andet har her i centeret. Jeg ser virkelig frem til at byde på en weekend med festligheder og en legende tilgang til læring, hvor børnene forhåbentligt lader sig fordybe i disse oplevelser, fortæller centerchef for Plantorama Kolding, Kasper Bjørklund, i en pressemeddelelse.

Sebastian Klein. Foto: Line Klein.

Også voksne kan se frem til weekendens fejring. Foruden gode tilbud står medarbejderne hos Plantorama Kolding klar til at assistere og dele ud af deres store faglige viden, så alle gæsterne kan tage derfra, klar til at kickstarte foråret i haverne derhjemme.

En festlig weekend for hele familien

Til de morgenfriske og hurtige vil der fredag den 1. marts fra kl. 8.30 være morgenkaffe og croissanter. Klokken 09 byder Plantoramas indehaver Peter Vang Christensen sammen med Koldings borgmester Knud Erik Langhoff (C) velkommen, hvorefter de i fællesskab klipper “planteranken” over til det nye center.

Lørdag sørger 6. Juli Garden for musik og fest, når de bevæger sig igennem centeret, ligesom Plantoramas maskotter Gro og Liv vil være klar til at hilse på de fremmødte børn weekenden igennem.

Plantoramas maskotter Gro og Liv. Foto: Camilla Rønde, Plantorama A/S.

I løbet af weekenden kan børnene også opleve både Katrine Bille, Jungle Jim og en ballonkunstner, der puster liv i fantasien og tager dem med på en lærerig og underholdende rejse.

Du finder Plantorama Kolding på Skovvangen 41.

Program

Fredag den 1. marts

8.30: Morgenkaffe og croissanter til de 150 første.
9.00: Snoren klippes af Plantoramas indehaver Peter Vang Christensen og Koldings borgmester, Knud Erik Langhoff.
9.00: Centeret åbner officielt for alle, og køtilbuddene starter.
11.00 og kl. 14.00: Mød Plantoramas maskotter Gro og Liv.
14.00: Gratis kaffe og kage til de første 250.
16.30: Sebastian Klein optræder med sit soloshow, hvor både børn og voksne må finde sig i at skulle vride sig af grin, når han gøgler, danser og deler ud af sin viden med udgangspunkt i de dyr, som Plantorama huser.
17.00 Mulighed for at hilse på Sebastian Klein efter hans show.

Lørdag den 2. marts

9.00: 6. juli Garden spiller festlighederne i gang igennem hele centeret.
11.00: Gro og Liv uddeler highfives og god stemning.
12.30: Katrine Bille. Tag med Katrine Bille på en musikalsk opdagelsesrejse rundt om jorden med sjove, lærerige og musikalske fortællinger. Efter showet kan du hilse på Katrine Bille.
14.00: Gro og Liv uddeler highfives og god stemning.
15.00-16.00: Mikkel Rugholm. Vær med når tryllekunstner og ballonmand, Mikkel Rugholm, puster op for fantasien i et kreativt og magisk univers for alle børn.

Søndag den 3. marts

10.00: Mød Plantoramas maskotter Gro og Liv.
11.00: Jungle Jim. Oplev et vildt show med Jungle Jim, når han tryller og jonglerer direkte fra junglen sammen med sine trofaste hjælpere. Du kan også få en jungleplakat efter showet eller måske et billede af hans søde zebra Sally. Efter showet kan du hilse på Jungle Jim.
13.00: Gro og Liv uddeler high fives og god stemning.
14.00: Jungle Jim. Gik du glip af det første show, så får du muligheden for at opleve Jungle Jim igen, når han går på scenen for at tage dig med en tur i junglen. Efter showet kan du hilse på Jungle Jim.
18.00: Tak for i aften.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget ,
Del denne artikel