Kolding Nyheder

Året 2023 i ord og billeder

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
MØ. Foto: Elo Christoffersen.

Her får du et tilbageblik på året 2023 i ord og billeder.

Et år er ved at gå på hæld. Her kigger vi tilbage på nogle af de ting, der skete i Kolding og omegn. Du får her året 2023 i ord og billeder.

1/1

Privatfoto

Drab i Rendebanen

Årets startede tragisk med et knivstikkeri, der endte fatalt. Natten til nytårsdag blev en 26-årig mand stukket flere gange med en kniv i ryggen. Det skete i Rendebanen ved Borchs Gård i Kolding. Skaderne var så alvorlige, at manden døde trods behandling på Kolding Sygehus.

En 35-årig mand blev sigtet for drabet. Han afsonede en dom for en tidligere forbrydelse og var på bevilliget udgang på tidspunktet for hændelsen.

14/1

Foto: Elo Christoffersen

Helt gak gak: Mand stjal pengeboks og bandt sig selv med strips

Tidligt lørdag morgen tog et røveri hos Slotssøbadet i Kolding en helt anden drejning end noget overhovedet skulle have troet i sin vildeste fantasi.

En 33-årig mand fra Kolding, der var ansat i et eksternt firma til at gøre rent i Slotssøbadet, stjal penge fra kassen hos Slotssøbadet. Derefter gik han ned i kvindernes omklædningsrum, hvor han bandt sig selv fast med strips til en stol.

Efterfølgende havde manden tilsyneladende forsøgt, at bilde politiet ind, at han havde været udsat for et røveri.

Men videoovervågning hos Slotssøbadet afslørede, at manden både var røver og forurettet. Desuden erkendte den 33-årige mand senere på formiddagen, at det var ham, der havde stjålet pengene.

29/1

Foto: BlumePress

Kolding Krisecenter fyldte 40 år

Den 29. januar var en festdag, da Kolding Krisecenter kunne fejre 40 års jubilæum.

For 40 år siden åbnede centret for voldsramte kvinder og deres børn. I den anledning var politikere, venner af huset og sponsorer inviteret til åbent hus i Nr. Bjert (Basagerhus), hvor Kolding Krisecenter holder til.

Blandt byrådspolitikere var borgmester Knud Erik Langhoff (C), Hans Holmer (SF), Karina Adsbøl (Danmarksdemokraterne) og folketingspolitiker Karina Lorentzen (SF).

2/2

Foto: BlumePress

Kronprins Frederik deltog i indvielsen af “Kongeskibet Dannebrog” på Koldinghus

Udstillingen Kongeskibet Dannebrog blev indviet på Koldinghus, hvor blandt andet kronprins Frederik deltog i festlighederne. Men også Grev Ingolf og Grevinde Sussie deltog.

Koldinghus’ 800 kvadratmeter store ruinsal på fire etager dannede rammen om udstillingen, som formidlede livet ombord for både Kongefamilien og mandskabet.

17/3

Foto: BlumePress

Borgere med handicap festede med Kandis

Hovednavnet var Kandis, da byens borgere med handicap var samlet til den årlige fest. Det foregik i Forum Kolding Bramdrupdam.

Og der blev festet sammen med Kandis, skrålet med på sangene og danset i hallen. Det var glade borgere med handicap, der var med til festen.

17/3

Foto: BlumePress.

Grænseoverskridende projekt for skoleelever

Der blev brugt indvolde fra fasaner og fisk til kunstværker, som skoleelever fra Bakkeskolen i Seest skulle lave på Trapholt i Kolding. Der var taget inspiration fra Traholts udstilling, Connect me, der handler om, hvordan vi mennesker er forbundet til blandt andet natur og teknologi. Og for nogle var det meget grænseoverskridende, at have med indvolde at gøre.

Det var Kolding Naturskole og Kulturskolen Kolding, der stod bag arrangementet sammen med Trapholt.

24/3

Foto: BlumePress

Pyntet op til påske foran rådhuset

Foran Kolding Rådhus er der blevet pyntet op til påske. Idéen til udsmykningen er kommet fra rådhusforvalter Frank Ravn:

-Det er sådan nogle idéer jeg får – ligesom når vi pynter op til jul og gør en masse ud af det. Jeg tænkte vi også skulle gøre noget ud af påsken – specielt for børnene, der kan komme og se de store påskeharer. Og så har vi fået vores blomsterkrukker og loungemøbler ud, fordi det jo snart er sommer, fortalte Frank Ravn.

16/4

Foto: BlumePress

Økodag på Vanggaard

I forbindelse med årets Økodag blev også 75 jerseykøer søndag klokken 12 sluppet løs og de fik lov til, at løbe ud på græsset. Der var 1.500 tilskuere til økodagen, da køerne blev sluppet fri. Det foregik på Vanggaard på Vranderupvej nær Kolding, der er en del af Hansenberg.

22/4

Foto: Lunderskov Efterskole

Lunderskov Efterskole tog fire priser til awardshow

Lunderskov Efterskole stod bag Dolly Awards, der er Danmarks eneste filmfestival for efterskolerne. Her kæmpede 12 efterskoler – heriblandt elever fra Lunderskov Efterskole – om de i alt 11 priser. Og Lunderskov Efterskole løb med hele fire priser. Det var priserne for:

Bedste kvindelige skuespiller
Publikumsprisen
Bedste film
Bedste lyd

28/4

Foto: BlumePress

Ølkælderen åbnede i Christiansfeld

Ølkælderen i Nørregade i Christiansfeld blev åbnet. Og indehaveren var ikke helt ukendt. Det var nemlig tidligere byrådsmedlem, Jesper Elkjær. Den røde snor blev klippet af tidligere borgmester, Jørn Pedersen. Det skete ved indgangen i gården bag Søsterhuset. Og Ølkælderen er placeret under jorden – under Søstrehuset.

Omkring september blev det meldt ud, at Ølkælderen lukkede, da det ikke kunne løbe rundt. Men i sidste øjeblik blev Ølkælderen reddet i form af et anpartsselskab.

2/5

Foto: BlumePress

Merete Dissing fejret: 25 års jubilæum

By- og udviklingsdirektør, nu (pr. 1. december, red.) kommunaldirektør, Merete Dissing blev fejret ved en reception på Kolding Rådhus. Hun har nemlig været ansat hos Kolding Kommune i 25 år. Dagen blev fejret med sang, mad og taler. Der var omkring 150 personer til receptionen.

7/5

Foto: Elo Christoffersen

Brand i ubeboet hus

Der udbrød brand i et ubeboet hus på Ødis Kroge Vej nær Ødis.

Det var naboer, som alarmerede Trekantbrand, da hunden reagerede på nogle “knald” ovre fra det ubeboede hus. De kunne ved et nærmere eftersyn se, at der kom røg ud fra huset.

12/5

Foto: BlumePress

Musik i Vamdrup

Kulturskolen Kolding sluttede festugen 2023 af med koncerter i fire timer. Det foregik på plænen foran Vamdrup Bibliotek. er var et bredt udvalg af musikalske indslag fra de dygtige elever fra Kulturskolen Kolding. Her var guitarkoncert, tværfløjtekoncert, rytmisk sammenspil, WindBand, rytmisk koncert, klassisk sang og BigBand.

13/5

Foto: Elo Christoffersen

Seest Sommercup

1.100 glade børn var samlet til fodboldturneringen Seest Sommercup. Her deltog 140 hold. Humøret og stemningen var i top og vejrguderne var også med arrangøren.

30/5

Foto: BlumePress

Jørn Pedersen udnævnt til “Markgreve af Kolding”

På en solrig tirsdag aften steg den tidligere borgmester Jørn Pedersen op i en varmluftballon og fløj over det smukke landskab fra Kolding til Ferup. Det var en uforglemmelig oplevelse at svæve højt oppe i luften og nyde udsigten over de grønne marker og skove.

Efter den skønne ballontur blev Jørn Pedersen hædret med en ceremoni, hvor han blev udnævnt til Markgreve af Kolding af ballonskipper Kim Larsen. Jørn Pedersen takkede for den store ære og sagde, at han ville gøre alt for at leve op til den nye titel.

11/6

Foto: BlumePress

Kolding IF rykkede op i 1. division

Så skete det. Kolding IF rykkede op i 1. division. Oprykningen blev sikret efter en sejr ude mod AB. Samtidig skulle der være en vinder i kampen mellem EfB og B93. Det flaskede sig også med en sejr til B93.

Og da holdet fra Kolding IF ankom til Kolding – og Autocentralen Park – blev oprykningen fejret på behørig vis af fans og spillere.

22/6

Foto: BlumePress

Midt om Natten satte gang i Sommer ved Søen

Sommer ved Søen 2023 blev et tilløbsstykke ved årets første koncert. Pladsen ved Slotssøen og Slotssøbadet var tætpakket af folk, der ville høre gode gamle “Larsen”-hits. Årets første kunstner var nemlig Midt om Natten, der er et Kim Larsen kopi-orkester.

24/6

Foto: BlumePress

Jacob Bank uddelte bank til Vilcans

Forum Kolding Bramdrupdam var godt fyldt, da der for andet år i træk var boksning. Publikum kunne se i alt syv kampe.

Hovedkampen stod mellem Jacob Bank fra Kolding og Ralfs Vilcans fra Letland. En kamp, som danskeren efterhånden satte sig på og i bogstaveligste forstand uddelte “bank”. Det blev til kamp i alle 10 omgange. Jacob Bank blev af dommerne udråbt som vinder.

Der var omkring 1.000 tilskuere til arrangementet.

26/6

Privatfoto

Vildt skybrud i Kolding

På denne dag var der skybrud og de faldt da også ret lokalt. Blandt andet inde i Kolding by, der blev ret vild.

Regnen væltede pludseligt ned. Så meget, at der blev registreret skybrud i Kolding. I løbet af 30 minutter faldt der 21,8 millimeter regn, oplyste vagthavende meteorolog hos DMI til Kolding Nyheder.

30/6

Pressefoto.

Ny multibane i Vonsild indviet

En spritny multibane stod færdig i Vonsild. Det blev muligt, da Salling Fondene via en indstilling fra Bilka Kolding, donerede 200.000 kroner til multibanen. Den blev indviet den 30. juni.

Ved indvielsen var der taler ved formand for Vonsild Fodboldklub, Jacob Rud Klüver, varehuschef i Bilka Kolding, Henrik Mogensen og formand for Sundhed og Fritid i Kolding Kommune, Birgitte Kragh (V). Både Birgitte Kragh og byrådsmedlem, Poul Fremmelev (S), assisterede, da den røde snor skulle klippes. Desuden deltog byrådsmedlem Jakob Ville (V) også i arrangementet. Derudover var der en masse glade børn ved indvielsen.

1/7

Privatfoto.

Danmark Dejligst i Hejlsminde

Sidste års succes, Danmark Dejligst, blev gentaget denne sommer. Lørdag var der masser af musik, streetfood, boder og hoppeborge i Hejlsminde.

Der var musik med blandt andre John Mogensen Tribute, Kolding koret, Johnny Madsen Jam, Tørfisk og partybandet Le Freak.

7/7

Foto: BlumePress.

Sabien blev MusikKoldings nye eventkoordinator

MusikKolding har siden januar haft en ny eventkoordinator. Det er Sabien Uhrenholt og det var derfor i år første gang, at hun var med til at få afviklet Sommer ved Søen.

Det er 21. gang, at Sommer ved Søen løb af stablen i samarbejde med Slotssøbadet og Kolding Kommune.

Sabien Uhrenholt har tidligere arbejdet som eventkoordinator i en anden musikorganisation, hvor hun har opnået erfaring med at arrangere koncerter og events. Hun har også en uddannelse inden for event management, hvilket gør hende i stand til at håndtere alle aspekter af et arrangement.

15/7

Privatfoto.

Dronning Margrethe dukkede op på “hemmeligt” besøg i Kolding

Denne lørdag skete der noget usædvanligt i Kolding. Flere observerede nemlig Kongeskibet Dannebrog, der var på vej ind mod Kolding. Og da Kongeskibet Dannebrog lagde til kaj i Kolding Havn, var det Dronning Margrethe, der forlod skibet og blev kørt videre til et sted i Kolding.

Det skulle senere vise sig, at det var til Koldinghus.

Dronning Margrethe var nu den længst siddende, regerende monark i Danmarkshistorien. Denne historiske milepæl valgte dronningen, at markere ved en privat middag lørdag aften i Riddersalen på Koldinghus.

Besøget – og at Kongeskibet Dannebrog kunne ses i Kolding Havn – skabte en livlig trafik på havneområdet. Mange ville nemlig se kongeskibet – og måske et glimt af Dronning Margrethe.

21/7

MØ. Foto: Elo Christoffersen.

Udsolgt til Grøn i Kolding

Der var udsolgt, da Grøn var i Kolding. Der var på forhånd udsolgt og dermed kunne 18.000 festivalgæster feste sammen.

Vejrguderne viste sig også fra den pæne side. Det var kun om aftenen, at det begyndte at dryppe lidt kortvarigt.

Foto: Elo Christoffersen.

Der var musik med Saveus, Aqua, MØ, Medina, Andreas Odbjerg, L.O.C. og Benjamin Hav. Og så skulle Artigeardit have optrådt, men aflyste – og dermed var Lamin hentet ind som afløser.

25/7

Foto: BlumePress.

Kasper Asgreen hyldet i en propfyldt byrådssal

Der var proppet i byrådssalen på Kolding Rådhus, da cykelrytteren Kasper Asgreen fra Kolding skulle hyldes. Han vandt 18. etape i årets Tour de France.

Borgmester Knud Erik Langhoff (C) og viceborgmester Birgitte Munk Grunnet (S) bød de fremmødte velkommen til denne specielle begivenhed. Alle interesserede kunne møde op og det gjorde op mod omkring 370 borgere i Kolding Kommune.

28/7

Foto: BlumePress.

Større brand i lejlighedskompleks

Beboere i 36 lejligheder i et lejlighedskompleks i Christian 10 Gade i Kolding, blev 28. juli evakueret og genhuset, da der udbrød brand. Røgen væltede ud fra parkeringskælderen under ejendommen. Branden var ikke påsat, fastslog politiet.

Branden startede i et depotrum i et kælderrum. En tyk sort røg væltede ud fra parkeringskælderen under lejlighedskomplekset, hvor også depotrummene var.

3/8

Privatfoto.

Død pukkelhval strandede ved Borgsted Banke

En cirka otte meter lang pukkelhval blev fundet død ud for Gl. Ålbo ved Sønder Stenderup. Det var ejer af Gl. Ålbo Camping, Martin Pedersen, der blev gjort opmærksom på, at der lå noget, der lignede en båd med bunden i vejret.

Martin Pedersen, der også er dykker, svømmede ud – og det viste sig, at være noget helt andet. Nemlig en død pukkelhval.

Hvalen drev senere i land ved Borgsted Banke ved Nørreskoven nær Sønder Stenderup.

4/8

Privatfoto.

Kolding Pride 2023

Lørdag var der en parade, fyldt med regnbueflag. Det skete, da Kolding Pride gennemførte deres parade fra Toldbodgade, gennem byen og med mål ved Slotssøbadet. Første gang det blev arrangeret var i 2019.

Over 200 personer deltog i denne pride.

13/8

Foto: BlumePress.

Kronprinsparret deltog i fejringen af Christiansfeld

Det er 250 år siden, at Brødremenigheden byggede Christiansfeld. I dag er det den mest velbevarede af de byer, som Brødremenigheden har bygget.

Og den 13. august blev 250-året fejret. Det skete med besøg af Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary. Med buk, nejen og blomster blev kronprinsparret modtaget af borgmester Knud Erik Langhoff (C), præst i Brødremenigheden, Jørgen Bøytler og borgmesterens børnebørn.

Kronprinsparret deltog efterfølgende i en festgudstjeneste i Brødremenighedens Kirke. Derefter gik turen over kirkepladsen, der er Christiansfelds bycentrum.

I Søstrehuset viste Museum Kolding Christiansfeld deres jubilæumsudstilling. Herefter gik Kronprinsparret til Brødremenighedens gravplads, Gudsageren og Brødremenighedens Hotel, hvor besøget sluttede.

19/8

Foto: Elo Christoffersen.

Over 700 personer deltog i Colorfun

Der blev løbet en rute på fem kilometer i forbindelse med Colorfun i Kolding. Det var med start på plænen ved Slotssøbadet.

I år var der omkring 720 deltagere. Det er rekord siden Colorfun startede i Kolding.

27/8

Foto: BlumePress.

“Børnenes køredag”

Igen i år var det tid til “Børnenes køredag”. Det var for indlagte børn på børneafdelingen på Kolding Sygehus. 25 veteranbiler var linet op ved sygehuset. Og så fik børnene – og deres forældre – en tur i en af de i alt 25 veteranbiler.

Initiativtageren til “Børnenes køredag” er Erik Allerslev.

1/9

Foto: Elo Christoffersen.

En “æra” sluttede: Afskedsreception for Otto Skak

Det var en meget vellidt og humørfyldt direktør for Slotssøbadet i Kolding, Otto Skak, der endegyldigt takkede af for, at gå på pension. Flere hundrede personer deltog i afskedsreceptionen, blandt andet politikere, venner og personer fra foreningslivet.

Otto Skak fik 27 år på posten som direktør i Slotssøbadet.

Tidligere borgmester i Kolding Kommune, Jørn Pedersen, er den nye direktør i Slotssøbadet.

Foto: BlumePress.

Kulturnatten trak masser af mennesker til midtbyen

En veloverstået Kulturnatten 2023 i Kolding. Sådan kan det nok bedst beskrives – en kulturnat, der bød på omkring 150 forskellige punkter.

Der var masser af mennesker i midtbyen, hvor der både var plads til blandt andet musik, gymnastik, dans og politik.

2/9

Foto: Elo Christoffersen.

Velbesøgt åbent hus hos Skærsøgaard Vin

Skærsøgaard Vin i Dons nær Kolding havde arrangeret det årlige åbent hus. Og det blev en succes. Ikke alene var vejrguderne med vinbonde Sven Moesgaard. Arrangementet var nemlig også pænt besøgt.

Foruden smagsprøver på Skærsøgaards forskellige vine, kunne man komme med en tur ud i vinmarkerne og en tur i vinkælderen.

11/9

Foto: Elo Christoffersen.

Voldsom brand i lagerhal

En lagerhal fyldt med elektronikskrot hos Ragn Sells på Stålvej i Kolding stod i flammer. En tyk sort røg kunne ses vidt omkring i Kolding-området. Flammer og sort røg stod op af taget på lagerhallen. Efter cirka fem timer var branden under kontrol og så kunne efterslukningen gå i gang.

Branden menes, at være startet ved en kortslutning i nogle batterier i lagerhallen.

16/9

Foto: H.E. Haulrich.

Modeltogsmesse i Vamdrup

Den årlige modeltogs-messe i Vamdrup løb af stablen i Arena Syd.

-Der var omkring 500 besøgende. Så vi er godt tilfredse, fortalte arrangør John Ferslev til Kolding Nyheder.

Der blev både fremvist modeltog, modelbiler og tilbehør. Til stor glæde blandt de betalende gæster.

Messen vender tilbage næste år igen i Vamdrup.

23/9

Foto: H.E. Haulrich.

Bil ramte faldskærmsudspringer

En kvindelig faldskærmsudspringer kom lettere til skade ved et uheld. Hun foretog et faldskærmsudspring fra et fly fra Kolding Lufthavn:

-Hun fejlbedømte landingen og ramte en bil, der kom kørende ad Koldingvej på rute 25, fortalte vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Steffen Wolf, til Kolding Nyheder.

Kvinden blev tilset af nødbehandler, der kom til stedet. I ambulance blev hun kørt til undersøgelse på Kolding Sygehus. Men hun slap heldigvis med lettere skader, lød det fra politiet.

23/9

Foto: BlumePress.

Hyg og Byg

Den store lagerhal, Bronzehallen, ved Kolding Nord Genbrugsplads, var godt besøgt, da eventen “Hyg og byg” løb af stablen. De studerende kunne blandt andet få gratis møbler til deres studiebolig og praktiske hjælp til at ”pimpe” og upcycle dem.

Hyg og Byg er en tilbagevendende begivenhed, som hvert år samler studerende på tværs af byens uddannelsesinstitutioner.

15/10

Foto: Elo Christoffersen.

Flydende sauna navngivet

Et projekt med en flydende sauna i Hejlsminde blev i år en realitet. Den 16. oktober var det så vidt, at saunaen skulle navngives. Og navnet blev: Havfruen.

Navngivningen blev markeret ved et arrangement på havnen i Hejlsminde. Først blev Hejlsmindesangen sunget. Og så var der taler ved Henrik Frost, bestyrelsesmedlem, Hejlsminde Havnebad og dernæst byrådsmedlem Jakob Ville (V).

Efter talerne var det Jakob Ville, der klippede den “blå” snor. Og så afslørede næstformand i Hejlsminde Havnebad, Per Jørgensen, navnet på saunaen. Og det blev Havfruen.

20/10

Hejlsminde dagen derpå. Foto: Elo Christoffersen.

Kolding blev ramt af stormflod

Der var på forhånd meldt ud fra DMI om, at vandstanden kunne stige voldsomt, da områder i Danmark kunne blive ramt af stormflod. Det blev nok noget voldsommere, end nogen lige havde forestillet sig i Kolding og ved blandt andet Binderup Strand samt Grønninghoved.

Ålegården. Privatfoto.

I Kolding stod Ålegården og hele området under vand. Så massive mængder, at Kolding Kommunes bygning var oversvømmet. Det samme var blandt andet parkeringspladserne i hele området. Her gik mange biler – herunder kommunens – til.

Og den var også ret gal ved Binderup Strand, Grønninghoved Strand og Hejlsminde. Binderup Strand og Hejlsminde lignede dagen derpå en krigszone.

Naturskaderådet erklærede dagen efter, at vi her i området var blevet ramt af en stormflod. Dermed kunne de berørte boligejere få erstatning.

29/10

Privatfoto.

Kendt ansigt i byen knivdræbt

56-årige Matthew Ogden blev dræbt i Gråbrødregade i Kolding, ud for nummer 11. Her stak en 24-årig mand Matthew Ogden tre gange med en kniv. Det ene af knivstikkene ramte i hjertet og det kostede den 56-årige mand livet. Han blev hjulpet af folk i området ved Gråbrødregade og blev efterfølgende erklæret død på Kolding Sygehus.

Den 24-årige mand blev sigtet for drabet. I et grundlovsforhør nægtede han sig skyldig, da han ikke huskede noget – hverken drabet eller anholdelsen.

Matthew Otgen blev et tilfældigt offer, og det kostede ham desværre livet. Han var et kendt ansigt i byen – blandt andet på Den Engelske Pub, hvor han arrangerede quiz.

15/11

Foto: BlumePress.

Rejsegilde hos Plantorama

Plantorama markerede det nye, store have- og oplevelsescenter, at spærene nu var rejst med et stort rejsegilde. Det skete hos Plantorama Kolding på Skovvangen.

Næste fase er i gang. Siderne på bygningen skal bygges. Og efter en lang indledende proces går byggeriet nu så planmæssigt, at koldingenserne kan se frem til åbningsdagen i foråret 2024.

24/11

Foto: BlumePress.

Julemanden ankom til Kolding

Traditionen tro kom Julemanden til Kolding Havn. I år dog på en tømmerflåde.

Julemanden blev modtaget til stor begejstring og glæde for forventningsfulde børn – og andre barnlige sjæle. Havneområdet var fyldt godt op med både børn og voksne. Julemanden gik i land og så fulgtes alle gennem byen til Akseltorv, mens Vejen Garden spillede. Julemanden kørte i juletoget Lotte-Rie. På Akseltorv blev juletræet tændt af Julemanden og borgmester, Knud Erik Langhoff (C).

7/12

Foto: BlumePress.

Reception for Koldings nye kommunaldirektør

Koldings nye kommunaldirektør Merete Dissing, blev budt velkommen i stillingen ved en reception. Lige i omegnen af 200 gæster var mødt op til receptionen.

Receptionen fandt sted i byrådssalen på rådhuset i Kolding. Og der var blandt andet taler med borgmester Knud Erik Langhoff (C), Merete Due Paarup (R), Jørn Chemnitz (SF) og Jakob Ville (V). Og der blev også overrakt gaver til den nye kommunaldirektør.

9/12

Privatfoto.

Kolding Light Festival 2023

Kolding Light Festival var i år tilbage i fuld skala efter festivalen sidste år kørte i en reduceret udgave på grund af energikrisen.

Der var i år mange flotte installationer af lys og Kolding Light Festival blev traditionen tro sluttet af om lørdagen med et stort fyrværkeri ved Slotssøen.

16/12

Foto: BlumePress.

Stig Rossen julekoncert

I år var det 29. gang, at der var julekoncert med Stig Rossen i Brændkjærkirken i Kolding. Og som altid var der udsolgt til alle tre koncerter.

Næste år gælder det så 30 års jubilæumsudgaven. Det bliver den 21. december og billetsalget er allerede startet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel