Kolding Nyheder

Absolute Horsetrucks bliver sponsor for springlandsholdet

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Christian (t.v.) og Andreas Schou er medstiftere af Absolute Horsetrucks, der nu bliver officiel sponsor for springlandsholdet. Foto: Absolute Horses.

Et af Schou-brødrenes firmaer har indgået aftale om økonomisk støtte til springsporten frem til 2026.

Ridebanespringningen i Danmark er i rivende udvikling, og for at sikre, at fremgangen kan fortsætte, har Absolute Horsetrucks valgt at sponsorere det danske seniorlandshold i springning med en økonomisk indsprøjtning til og med 2026.

Absolute Horsetruck er et af de firmaer, som brødrene Andreas og Christian Schou fra Tågerup har etableret – i dette tilfælde sammen med Bernt Spanggaard. Firmaet sælger alle former for hestetransportere – både små lastbiler med plads til to heste og de helt store lastbiler, der ikke bare rummer plads til hestene, men også en rigtig fin beboelsesafdeling.

De store biler fra Absolute Horsetrucks fylder godt i landskabet. Her er en af dem ved opvarmningsbanen på Tågerup. Foto: Absolute Horses.

-Vi er meget stolte af at kunne støtte op om landsholdet. Det er et landshold, der står vores hjerte meget nær, og vi er utroligt glade for at kunne bakke op om alle rytterne og om DRF på denne måde. Vi ser frem til nogle gode sæsoner med spændende mesterskaber og dygtige ryttere, der altid repræsenterer Danmark på bedste vis, siger Christian Schou i en pressemeddelelse.

Han er repræsentant for Absolute Horsetrucks.

Andreas Schou er på landsholdet

Andreas Schou har i adskillige år været på landsholdet og har også repræsenteret Danmark alene ved store begivenheder. Han er også – med sin tophest Darc de Lux – på holdet ved det kommende EM i Milano, hvor Absolute Horsetrucks for første gang vil være synlig som sponsor.

Bedre muligheder for gode placeringer

Med Absolute Horsetrucks som officiel sponsor for det danske seniorlandshold i springning, er der de kommende år endnu bedre muligheder for f.eks. at sikre pladser ved vigtige internationale stævner og øge synligheden for Dansk Ride Forbund og landsholdet i både ind- og udland.

-Det betyder utrolig meget for DRF at have indgået en aftale med en virksomhed som Absolute Horsetrucks. Det giver os mulighed for at kunne fortsætte vores indsats i springsporten, som har båret frugt på både elite- og amatørplan, slutter forbundets direktør, Morten Rodtwitt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel