Kolding Nyheder

Alle gode ting

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Foto: Søren Hasselgaard Skaaning.

Alle gode ting er en livsbekræftende monolog fyldt med humor.

Kolding Teaterforening viser Duncan Macmillans meget roste skuespil ”Alle gode ting” i Teatret Møllens Opsætning. Det sker på Godset i Kolding.

Om forestillingen skriver Teatret Møllen:

-“Alle gode ting” er en hjertevarm og opløftende forestilling, der får dig til at føle dig inspireret og håbefuld. Dette rørende og tankevækkende skuespil følger historien om en person, der i et forsøg på at hjælpe sin mor med at bekæmpe depression, begynder at udarbejde en liste over alle de geniale ting i livet, der er værd at leve for – med alt fra “Kung-fu-is” og “Solskin” til “Alle Star Trek-film med lige numre” og “At forelske sig”.

Med et vittigt og originalt manuskript tackler ”Alle gode ting” komplekse temaer som mental sundhed, tab og skønheden i hverdagens øjeblikke. Den anmelderroste forestilling er, trods sit seriøse udgangspunkt, et humoristisk, livsbekræftende og hjerteligt skuespil om noget så umorsomt som depression og selvmord. Det er en kraftfuld påmindelse om, at selv i de mørkeste tider er der altid noget, der er værd at leve for.

Teksten spiller med stor succes verden over og har i Danmark spillet på Nørrebro Teater i sæson 20/21. Nu har Teatret Møllen overtaget rettighederne, og du kan derfor se Møllens version med Thomas C. Rønne i hovedrollen.

Forestillingen varer ca. 70 minutter.

“Alle gode ting” kan opleves mandag den 30. oktober klokken 19.30 på Godset i Kolding. Billetter kan købes på billetten.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel