Kolding Nyheder

Alt er klart og alt er optaget til VM i Firmafodbold

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Her er det fra sidste års arrangement. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Alt er klart og alt er optaget til årets udgave af VM i Firmafodbold, som traditionen tro afvikles i Vonsild.

Den tredje fredag i juni – 16. juni – mødes små og store virksomheder fra hele Kolding kommune til en hyggelig aften med fodbold og samvær i det store øltelt.

Også i år er det Vestjysk Bank der er hovedsponsor for stævnet, men også en lang række lokale sponsorer bidrager til, at det er muligt for Vonsild Fodbold Klub at stable arrangementet på benene.

VM i Firmafodbold er stævnet med de mange stamgæster – hold som år efter år bakker op om stævnet og gør aftenen til et glædeligt gensyn. Der kommer dog heldigvis også hele tiden nye hold til – hvilket også betyder, at der heller ikke i år er blevet plads til alle dem der gerne vil deltage.

I årets udgave af stævnet deltager 24 hold fordelt i 3 rækker. Det bliver til ca. 250 spillere, som der skal findes omklædning, parkering og spilleplads til. Og da stævnet skal afvikles inden for tre timer fredag aften, bliver alle baner i Vonsild taget i brug, for at de 53 kampe kan afvikles.

Der skal mange hjælpere til for at gennemføre et sådant stævne, og de vil i år være let genkendelige i deres t-shirt fra Vestjysk Bank.

Arrangøren håber, at mange af Vonsilds borgere igen i år vil lægge vejen forbi fodboldbanerne og ølteltet, hvor der er levende musik. Børnene er også velkommen i hoppeborgene, når stævnepladsen åbner fredag den 16. juni klokken 17. Fodboldkampene afvikles i tidsrummet 18 til 21.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget
Del denne artikel