Kolding Nyheder

-Bare behold bilen! Vi har vundet en million i Lotto

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Foto: Danske Spil (Arkivfoto)

En stor gevinst i Lotto kan gøre folk usædvanligt gavmilde. Det opdagede en sønderjysk kvinde, da hun ville aflevere en lånt bil tilbage til sine forældre.

Et pensionist-ægtepar fra det sønderjyske vidste med det samme, hvem der først og fremmest skulle nyde godt af gevinsten, da de for nyligt vandt en million kroner i Lotto takket være Millionærchancen, oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse:

-Det er jo ren luksus for os at vinde en million. Vi sidder selv godt i det i forvejen, og vores datter er lige flyttet i hus, så hende vil vi godt give lidt lækre ting til det nye hjem, fortæller den ældre sønderjyske mand, der blev noget overrasket, da han lige før jul opdagede, at der pludselig stod en million uventede kroner på kontoen.

-Vi har haft to biler, men vi havde lånt den ene ud til vores datter. Og da hun så kom med den, så fortalte vi hende, at den kunne hun godt beholde. Så brød hun helt sammen, så glad blev hun, fortæller manden, som indrømmer, at han og konen også fik lidt fugtige øjne i situationen.

-Det varmer jo også vores hjerter, at vi sådan kan give noget videre til vores barn. Hun fik lidt ekstra julegaver. Jaeh, hun er vist godt tilfreds med den million, selv om det slet ikke er hende, der har vundet den. Selv om børnene bliver voksne, så er det stadig dejligt at se dem pakke gaver op, det er jo stadig vores børn, fortæller manden.

Ægteparret har indtil videre ingen konkrete planer om at bruge løs af gevinsten – ikke til sig selv i hvert fald.

-Nej, men det luner da at vinde sådan en million. Det er dejligt, forsikrer han med sin lune sønderjyske underspillethed.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget ,
Del denne artikel