Kolding Nyheder

Basic & More i Kolding oplever flere tilbudsjægere

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
En massiv efterspørgsel på sænkede priser nikker man genkendende til hos Basic & More i Kolding. Foto: Basic & More.

Forbrugernes forventninger til Danmarks økonomi er dalet. I takt med det har mange ændret købsadfærd, og ikke mindst tilbudsjagten er kommet i fokus hos mange forbrugere, oplyser den koldingensiske detailbutik, Basic & More.

Det er dyrere end nogensinde at være dansker. Forbrugerne oplever fortsat høje priser. Deres forventning til Danmarks fremtidige økonomiske situation har været faldende de seneste fem måneder. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik.

Ifølge fremtidsforsker Kirsten Østergaard Poulsen spiller det ind på forbrugsvanerne, at mange går en dyr vinter i møde.

-Ud over et økonomisk pres fra energipriser og inflation skal mange i januar omlægge deres lån. Det er lån som står til at blive dyrere. Det får i øjeblikket flere til at ændre købsadfærd. Mens nogle fravælger materielle goder, går andre på tilbudsjagt, fortæller Kirsten Østergaard Poulsen i en pressemeddelelse.

En massiv efterspørgsel på sænkede priser nikker man genkendende til hos Basic & More i Kolding. Butikken sælger isenkram og boliginteriør. De kommer blandt andet kommer fra overskudslagre, er fejlemballeret eller udgået. Derfor sælges de for op mod 70 procent billigere end vejledende udsalgspriser.

-Den økonomiske usikkerhed presser mange af vores kunder, som giver udtryk for, at de leder efter varer til nedsatte priser. Det sender flere kunder vores vej, fordi vi sælger restpartier og overskudsvarer og derfor kan sælge dem billigt, siger Jeanette Staugaard, der er butiksansvarlig hos Basic & More i Kolding.

Vægter langsigtede løsninger

Som et led i at spare penge oplever Basic & More i Kolding, at mange for tiden vægter kvalitet, hvor pengepungen tillader det.

-Der er stor efterspørgsel på originale mærkevarer og godt kvalitetsdesign, fordi kunderne ser en tryghedsværdi i at investere i holdbare produkter, slutter Jeanette Staugaard.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget ,
Del denne artikel