Kolding Nyheder

Bastian Buus fik podieplads ved Porsche Supercup

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Bastian Buus på podiet. Foto: Porsche Motorsport.

Flot præstation af den danske Porsche Junior, som tog et podie i Monacos gader og dermed fik åbnet 2023-udgaven af Porsche Mobil 1 Supercup på stærk vis.

Efter aflysningen af den planlagte sæsonpremiere på Imola blev første afdeling af Porsche Mobil 1 Supercup afviklet i forbindelse med Formel 1-løbet i Monaco i pinsen. Og selv om den danske titeludfordrer, Bastian Buus fra Nr. Bjert ved Kolding, blot har deltaget i det berømte ræs i gaderne i det eksklusive fyrstedømme én gang tidligere, lykkedes det for den 19-årige dansker at slutte på podiet.

-Målet var et top-tre-resultat, så missionen er fuldført. Jeg sluttede bag mine to værste rivaler, som begge har mere erfaring i Monaco end jeg har, så jeg er godt tilfreds med min præstation. Desværre lavede jeg et par småfejl i kvalifikationen, som muligvis kostede en pole position og sikkert også en sejr. Men som min coach sagde, så kan man ikke vinde et mesterskab i Monaco, men man kan til gengæld tabe det hele. Vi har fået startet kampen stærkt op og tager fra Monaco med gode point, og jeg ser frem til at komme tilbage på de baner, som jeg kender bedre. Kæmpe tak til hele holdet bag BWT Lechner Racing for en kæmpe indsats denne weekend, lyder det fra Bastian Buus i en pressemeddelelse.

Foto: Porsche Motorsport.

Næste afdeling Porsche Mobil 1 Supercup 2023 afvikles i forbindelse med Østrigs Formel 1 Grand Prix på Red Bull Ring den 30. juni til 2. juli. Inden da skal Bastian Buus i aktion for Team Allied-Racing, når anden afdeling af Porsche Carrera Cup Deutschland finder sted på tyske Hockenheimring den 9.-11. juni.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget
Del denne artikel