Kolding Nyheder

Benjamin Koppel hylder Stevie Wonder

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen

Jazz6000 og Jazz i Trekanten er igen i år gået sammen om at holde en sommerjazzfest på Godset. Benjamin Koppel hylder Stevie Wonder.

Fredag den 25. august klokken 18 inviterer Jazz6000 sammen med Jazz I Trekanten publikum til sommerjazzfest på Godsets UJNFOR-scene.

Aftenen indledes med en koncert den danske stjernesaxofonist Benjamin Koppels kvartet.

Kvartetten tæller ud over Benjamin Koppel den fremragende pianist Søren Bebe, den fænomenale jazztrommeslager Zoltan Csörsz og den verdenskendte bassist Jesper Bodilsen, der har spillet sammen med jazzidoler som Ed Thigpen og Joe Lovano.

De fire jazzmusikere dykker denne sommeraften ned i den helt særlige nordiske jazz, der lyder præcis som en fortryllende dansk sommeraften skal lyde.

Jazzlounge

Efter denne koncert er der jazzlounge med den lokale pladesmed Christian Winther fra Jungle Records alias Dr. DJungle, som skruer yderligere op for sommertemperaturerne med sin hotte pladesamling under aftenens fællesspisning.

Aftenens hovednavn er Jazz Galla, der ud over Benjamin Koppels kvartet tæller de to forrygende sangere Patrick Dorgan og Marcel Gbekle.

De hører begge til i toppen af poppen på den danske musikscene. Sammen hylder orkesteret den amerikanske soulkonge og hitmager Stevie Wonder.

Der venter en mageløs musikalsk rundtur i Stevie Wonders imponerende sangskat, der tæller klassikere som fx ” Superstition”, ”Isn’t she lovely” og ”I Wish”. Det er ballader og power-soulhits som alle kan synge med på – og ikke kan lade være med at danse til.

Det koster 225 kroner, at være med til begge koncerter og jazzlounge. Billetter købes i døren eller online. Ønsker man at deltage i fællesspisningen, skal madbillet tilkøbes online senest fire dage før arrangementet og samtidig med køb af koncertbillet på www.jazz6000.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel