Kolding Nyheder

Bilfirma i Kolding køber tysk forhandlerkæde

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Niels Vrist Bertelsen er stolt af at træde ind på det tyske marked med May & Olde som brohoved. Foto: Jakob Boserup.

Nic. Christiansen Gruppen A/S i Kolding køber den tyske kæde May & Olde, som er førende forhandler af bilmærkerne BMW, Mini og Alpina i Slesvig-Holsten.

Dermed fortsætter Nic. Christiansen Gruppen sit fokus på at udvide forretningen. Opkøbet betyder, at koncernen nu kommer til at råde over syv BMW-salgssteder i Nordtyskland og får dermed mulighed for at udbygge og konsolidere det tætte samarbejde med BMW.

Niels Vrist Bertelsen, der er administrerende direktør i Nic. Christiansen Gruppen, er stolt af at træde ind på det tyske marked med May & Olde som brohoved.

-May & Olde er en meget veldrevet og respekteret forretning, som vi er enormt imponeret af. Derfor er vi begejstrede over at gøre kæden til en del af Nic. Christiansen Gruppen. Der er et perfekt match mellem værdier og forretningsprincipper, og jeg er overbevist om, at vores tyske aktiviteter bliver en stor gevinst for vores koncern, fortæller Niels Vrist Bertelsen i en pressemeddelelse.

May & Olde er blandt Tysklands 100 største forhandlerkæder. Under Nic. Christiansen Gruppens ejerskab vil kæden, der beskæftiger 240 medarbejdere, drives videre under navnet May & Olde med samme ledergruppe som hidtil.

Nic. Christiansen Gruppens opkøb af tyske May & Olde afventer konkurrencemyndighedernes godkendelse. Hos Nic. Christiansen Gruppen understreger Niels Vrist Bertelsen, at han ikke forventer, at der bliver problemer med at få den nødvendige godkendelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget ,
Del denne artikel