Kolding Nyheder

Cathrine Valter Reinert tiltræder som Public Affairs-direktør

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Cathrine Valter Reinert fra Kolding tiltræder ved årsskiftet som direktør for Public Affairs-arbejdet hos KommPress. Pressefoto.

Der bliver skruet op for Public Affairs hos kommunikations- og PR-bureauet KommPress, når Cathrine Valter Reinert tiltræder som Public Affairs-direktør fra årsskiftet. Hun er bosiddende i Kolding.

Fra årsskiftet får kommuner, organisationer og virksomheder en stærkere stemme ind mod de politiske aktører på kommunalt og regionalt niveau. Det er i hvert fald ambitionen hos kommunikations- og PR-bureauet KommPress. De giver Public Affairs-arbejdet ekstra fokus. Det sker, når Cathrine Valter Reinert tiltræder som Public Affairs-direktør indenfor området.

-Vi har de seneste år styrket og udviklet kompetencerne indenfor Public Affairs og har skabt stærke resultater for kunder med det behov. Nu skruer vi yderligere op, så vores kunder kan få hjælp til at klæde politikere og embedsmænd i specielt kommunalt og regionalt regi rigtig godt på, fortæller Peter Hørlüch, administrerende direktør, KommPress, i en pressemeddelelse og tilføjer:

-Derfor er jeg også rigtig glad for, at vi har kunne tiltrække en så stærk og kompetent profil som Cathrine Valter Reinert, der selv har været med til at lægge strategien for området via sin bestyrelsesrolle i KommPress.

Brug for Public Affairs udenfor København

Cathrine Valter Reinert, der bor i Kolding, kommer fra en stilling som kommunikations- og Public Affairs-rådgiver hos UdviklingsRåd Sønderjylland og har tidligere været selvstændig kommunikationskonsulent, ligesom hun har arbejdet på TV 2 og hos Kolding Kommune. Nu glæder hun sig til de nye udfordringer.

-KommPress har allerede med succes udfordret tesen om, at Public Affairs kun kan udføres fra København, men der er nemlig masser af virksomheder, der har brug for at påvirke kommunale og regionale beslutningstagere, og her skal KommPress være specialister, siger Cathrine Valter Reinert og fortsætter:

-Vi sammentænker det lokale og nationale, når vi hjælper vores kunder. Der er generelt brug for bedre forbindelser mellem virksomheder og politikere rundt omkring i landet, så der bliver truffet mere velinformerede beslutninger. Det kan KommPress nu hjælpe med.

KommPress har kontorer i Odense og Aarhus.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget
Del denne artikel