Kolding Nyheder

Dansk supertrio på Godset

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Foto: Isak Hoffmeyer.

Fredag den 23. februar får Jazz6000 besøg af et af hovednavnene på dette års Vinterjazzfestival: Stefan Pasborg, Fredrik Lundin og Carsten Dahl.

Stefan Pasborg er ikke bare en af de mest interessante trommeslagere i Europa. Han er en af Europas mest interessante musikere.

Sådan skrev det engelske jazzmagasin Jazz Journal om danske Stefan Pasborg – og kaldte ham tilmed for ”H.C. Andersen af moderne jazz”.

Og det er i sandhed eventyrlig smuk musik, der flyder ud af Pasborgs trommestikker og ned på nodearket. Uanset om det er i Ibrahim Electric, Firebirds eller hans ærefrygtindgydende projekt Ritual dances har han skabt det ene bjergtagende musikeventyr efter det andet.

I sit seneste projekt har han fundet sammen med nogle af dansk jazz’ allerbedste jazzfortællere gennem tiderne: Supersværvægteren Carsten Dahl på flygel og sublime Fredrik Lundin på saxofon. De spiller denne aften magisk eventyrjazz fra deres helt nye album, der udkom i januar i år.

Trioen er et af hovednavnene på dette års Vinterjazzfestival, der arrangeres af Copenhagen Jazzfestival og byder på mere end 600 koncerter på omkring 180 spillesteder i hele Danmark.

Jazz6000 præsenterer i alt fem koncerter under dette års vinterjazzfestival.

Koncerten finder sted på Godset i Kolding den 23. februar klokken 20. Billetter kan købes på jazz6000.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget ,
Del denne artikel