Kolding Nyheder

Den klassiske bøfsandwich på menuen hos burgerkæde

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Burger Kings svar på en klassisk bøfsandwich. Pressefoto.

Nu gør en af dansk madkulturs absolutte darlings, remouladen, sin entré med den klassiske Bøfsandwich på menuen hos Burger King i hele kongeriget. Og du er velkommen til at tage din egen brune sovs med til den.

Bøfsandwichen har en kongestatus hos mange danskere, og bliver den nu også en af hofretterne hos Burger King. Dermed bliver remouladen en fast del af de royale ingredienser hos Burger King, når den klassiske Bøfsandwich kommer på menukortet i hele landet.

I fem test-restauranter er den nye Bøfsandwich blevet taget godt imod, og nu får den altså sin faste plads blandt Whopperen, Crispy Chicken, Big King og de andre kendinge på menuen hos Burger King i hele Danmark. Carsten Lambrecht, landechef for Burger King Danmark, udtaler;

-Vores gæster har talt. Bøfsandwichen med remoulade er en dansk klassiker og en vinder. Den er et historisk møde mellem den amerikanske fastfood og en dansk favorit, som virkelig har været efterspurgt, siger han i en pressemeddelelse.

Burger Kings Bøfsandwich er af den helt klassiske, håndholdte variant, som er velkendt og elsket fra de danske pølsevogne: Burgerbolle med syltet agurk, både rå og ristede løg, sennep, ketchup samt naturligvis remoulade til den flammegrillede bøf fra Burger King. Til en pris af 20 danske kroner.

De gæster, der måtte savne en bøfsandwich druknet i brun sovs, er selvfølgelig velkomne til at tage mors brune sovs med på Burger King – der er både bestik og masser af servietter, hvis det bliver nødvendigt!

Nu kan Bøfsandwich bestilles i samtlige af Burger Kings 58 restauranter i hele det ganske, danske land. I Kolding er der to restauranter – på Vonsildvej og på Vejlevej.

Fakta om bøfsandwich

• Bøfsandwich blev testet i fem udvalgte restauranter fra start maj; i Aarhus, København (Vesterbrogade), Greve, Køge samt Sønderborg.
• Burger Kings Bøfsandwich er den klassiske, håndholdte fastfoodvariant med flammegrillet bøf i en burgerbolle med syltet agurk; rå og ristet løg; sennep, ketchup og remoulade.
• Prisen for Burger Kings Bøfsandwich er 20 kroner som single, men kan også bestilles som en del af et meal.
• Energiindholdet i en Bøfsandwich er 1491 kJ svarende til 357 kcal.Bøfsandwich kan bestilles på alle Burger Kings restauranter i Danmark fra torsdag den 15. juni.

Kilde: Burger King

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel