Kolding Nyheder

Lecia Jønsson klar med selvbiografi: Det’ en Hem’lighed

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Pressefoto.

Lecia Jønssons selvbiografi ”Det’ En Hem’lighed” om 80’ernes store danske navn, duoen Laban, udgives på onsdag den 15. november.

Lecia Jønsson var den kvindelige halvdel af 80’er pop-duoen Laban. Nu sætter hun i en nærværende, personlig og følsom fortælling om hendes oplevelser på vej mod toppen med Laban, ord på sine inderste tanker og følelser i tiden med duoen.

Samtidig fortæller hun om vejen til topplaceringen på verdens mest prestigefyldte hitliste, Billboard Hot 100.

-Da succesen blev så stor, at de både to og trecifrede millionbeløb rullede ind, gjorde jeg flere tiltag for at beskytte Ivans og min fælles forretning, Laban, fortæller Lecia Jønsson i en pressemeddelelse.

Lecia Jønsson sang i mange år i duoen, Lecia & Lucienne, sammen med sin lillesøster Lucienne. De havde et megathit med sangen ”Rør Ved Mig”. Udover at være sanger, er Lecia Jønsson også tekstforfatter, komponist og sangskriver.

Nye oplysninger

-I december 2017 dukker der så pludselig helt nye oplysninger op om fatale hændelser der er foregået i Labans inderste kerne, jeg intet kendte til. Herefter bliver det magtpåliggende for mig at indvie omverdenen i mine oplevelser og mit liv i årene med Laban, fortæller Lecia i biografiens forord.

-Først her begynder det gigantiske puslespil, den virkelige fortælling om Laban, at samle sig for mine øjne. For at kunne skrive selvbiografien, som jeg oplevede det, råt for usødet, har jeg valgt at selvudgive denne 1. del af biografi-duologien, ”Det’ En Hem’lighed/Laban”, forklarer Lecia Jønsson.

Pressefoto.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget
Del denne artikel