Kolding Nyheder

Disse brugte ting får du i julegave i år

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Foto: karosieben/Pixabay (Modelfoto)

Hvis du har meldt ud, at du er åben overfor at få brugte gaver til jul i år, er der størst sandsynlighed for, at du får en iPhone, hvis du bor i Kolding. I hvert fald, hvis man skal tro DBAs søgeordsdata fra årets juleperiode.

Hvis du har en brugt iPhone i gemmerne, er det bare med at få den sat til salg. Nu. For danskerne er i disse måneder op mod jul især på jagt efter en iPhone. Det er det søgeord, der blev mest anvendt i november 2023 på DBA sammenlignet med måneden før. Og herefter følger Lego.

Søgningerne på den blå portal her op mod jul afslører, at danskerne går på DBA for at finde brugte gaver. Indtastningerne i DBAs søgefelt ændrer sig nemlig drastisk i november og december i forhold til de øvrige af årets måneder. I november i år er – foruden iPhone – Lego, Nintendo Switch, JBL Holmegaard Karafler og B&O. Det viser det, som koldingensere har søgt efter.

Én ud af fire danskere forventer at give en brugt julegave

-Vi ved, at én ud af fire danskere i år forventer at købe en eller flere julegaver brugt, så det er da sjovt, at vi kan løfte sløret en lille smule for, hvad der statistisk er mest sandsynligt, at du får i julegave i år, hvis den, du får, altså er købt brugt, fortæller Julie Schoen, presseansvarlig hos DBA.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget ,
Del denne artikel