Kolding Nyheder

Dyst mod tidligere verdensmester i storcentret

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Du kan dyste mod den tidligere verdensmester i speedway, Nicki Pedersen. Pressefoto.

Du kan dyste mod den tidligere verdensmester i speedway, Nicki Pedersen, i Kolding Storcenter.

Den 15.-18. juni slår Enervit dørene op til sin nye “Hang-In-There”-kampagne, der skal motivere koldingenserne til at hænge i med træningen. Det sker i Kolding Storcenter.

Test om du kan ’hænge i’ længere tid end den tredobbelte verdensmester i speedway, Nicki Pedersen, og atleten, Mathilde Diekema, når Enervit opsætter en klassisk pull-up-bar i centret.

Alle, der tester deres styrke i Enervits pull-up-bar, får en gratis proteinbar og mulighed for at blive Koldings første uofficielle mester i at hænge i.

Selvom den italienske producent ikke hidtil har været aktiv på det danske marked, har Enervit allerede samarbejdet med flere danske atleter. Det gælder for eksempel de to danske cykelryttere, Mads Pedersen og Amalie Dideriksen. Nu har Enervit indgået et samarbejde med danske sportsstjerner som Nicki Pedersen, Sarah Bro og Dina Thorslund.

Nicki Pedersen vandt det individuelle VM i 2003, 2007 og 2008. Han var derudover med til at vinde Hold-VM i speedway i 2006, 2008 og 2012. I dag er Nicki Pedersen landstræner for landsholdet i speedway.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel