Kolding Nyheder

Efter 14 år skifter sognepræst til provst

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Jens Henrik Overgaard Kristiansen starter 1. december som provst i Hedensted Provsti. Foto: Haderslev Stift.

Siden 2009 har Jens Henrik Overgaard Kristiansen været sognepræst i Vamdrup og Hjarup i Kolding Provsti. Nu har han sagt ja til en stilling som provst.

57-årige Jens Henrik Overgaard Kristiansen har siden 2009 været sognepræst i Vamdrup og Hjarup Pastorat i Kolding Provsti.

Men fra 1. december starter han i et nyt job. Han har fået jobbet som provst i Hedensted Provsti.

Jens Henrik Overgaard Kristiansen er cand. theol. fra Aarhus Universitet i maj 1994, og blev ordineret i Haderslev Domkirke i 1995. De første 14 1/2 år af sit arbejdsliv var Jens Henrik Overgaard Kristiansen ansat i den kirkelige organisation Sudanmissionen, i dag Mission Afrika, hvor han arbejdede med personaleledelse, projektstyring, kommunikation og fundraising.

Desuden var Jens Henrik Overgaard Kristiansen sammen med sin familie udsendt et år til Nigeria, hvor han sammen med sin kone, Helle, arbejdede som lederpar på et gæstehjem i den lutherske kirke. Parret har fire voksne børn.

Og efter 14 år som sognepræst i Vamdrup og Hjarup rykker Jens Henrik Overgaard Kristiansen og familien videre til Hedensted. Her skal han fra 1. december have sit virke som provst.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget ,
Del denne artikel