Kolding Nyheder

Efterårsprogrammet klar hos Jazz6000

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Her ses den brasilianske sangerinde Rosália de Souza. Pressefoto.

Jazz6000 har netop lanceret sit program for efteråret 2023, der byder på koncerter med kendte musikere og bands fra ind- og udland.

Jazz6000 er Koldings jazzklub for moderne jazz. Foreningen holder til på Godset og arrangerer ca. 25 koncerter om året. I efteråret tæller det netop offentliggjorte program 12 koncerter med de bedste jazzmusikere fra ind- og udland.

Programmet starter med to udendørskoncerter i august. Den 11. august inviterer Jazz6000 publikum med til en intimkoncert med Martin Fabricius Trio, der foregår ved Skovløberhuset i Marielundskoven.

Den 25. august står der sommerjazzkoncert med fællesspisning og lounge-hygge på programmet på UJNFOR-scenen på Godset. Her optræder den kendte saxofonist Benjamin Kobbel med sin festlige Jazz Galla, der hylder Stevie Wonder.

Derefter rykker koncerterne indenfor på Godset, hvor verdenskendte danske pianist Niels Lan Doky og hans trio kigger forbi den 9. september. Og så går det slag i slag med koncerter med bl.a. det op til flere gange DMA-vindende Horse Orchestra, Niels Wilhelm Knudsen Quartet, Simon Spang-Hanssen Epistrophy Septet og den brasilianske sangerinde Rosália de Souza.

I oktober kan publikum glæde sig til et koncertforedrag med Aarhus Jazz Orchestra og Peter Vuust, der er en kendt hjerneforsker fra Aarhus Universitet og jazzmusiker. Som noget helt nyt præsenterer Jazz6000 i oktober en familiekoncert med Odense Jazz Orchestra, der ledsages af en kæmpe kor med skoleelever fra Kolding. Vanen tro afsluttes sæsonen med et brag af en julekoncert, når Jazz6000 får besøg af DR Big Band og inviterer til afterparty med orkesteret Clash den 8. december.

Jazz6000 er en almen medlemsforening. Foreningens koncerter er åbne for alle. Vælger man at blive medlem, får man 33 % rabat på alle foreningens koncerter og arrangementer. Det koster 200 kroner årligt. For at give unge mulighed for at opleve moderne jazz har foreningen valgt, at alle unge under 25 år samt alle studerende med studiekort får 66 % rabat på alle koncerter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget ,
Del denne artikel