Kolding Nyheder

En æra slutter: Otto Skak stopper i Slotssøbadet

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Efter 27 år stopper Otto Skak som direktør i Slotssøbadet. Privatfoto.

Efter 27 år som direktør for Slotssøbadet er det tid til, at gå på pension.

Otto Skak har valgt, at slutte af som direktør for Slotssøbadet efter 27 år. Han går på pension. Fra 1. august tiltræder den nye direktør for Slotssøbadet – Koldings tidligere borgmester, Jørn Pedersen.

Otto Skak har siden 1982 arbejdet i fritids- og sportsbranchen, og startede sin karriere i fødebyen Toftlund, hvor han startede halballerne op for datidens unge mennesker. Siden fandt Otto sit rette job netop i den branche, da Harte-Bramdrup Hallerne søgte en halinspektør.

Til trods for udfordringer i starten af karrieren, hvor han følte sig noget alene væk fra Toftlund og i stedet skulle indpasse sin tilværelse en smule efter storbybefolkningen i Kolding-området, – så holdt Otto ved.

Med stort engagement opbyggede han halkomplekset og det var med vemod, at han stoppede i Bramdrupdam for at tiltræde stillingen som direktør for Slotssøbadet i 1996.

De sårbare og dem på kanten af arbejdsmarkedet har altid ligget Otto på sinde, og han har i den grad hjulpet medmennesker igennem hele sin tid. Der er noget godt i ethvert menneske; blot skal viljen være tilstede er Ottos motto.

Bestyrelsesformand Lars Ewald siger:

-Otto Skak er både internt og eksternt utrolig vellidt og respekteret og har med dygtighed, stærk ledelse og dygtige medarbejdere formået at udvikle Slotssøbadet og skabe et stærkt brand, som er kendt i Kolding og resten af landet. 27 år sætter sine tydelige spor, og derfor har bestyrelsen også gennem det seneste år haft en tæt dialog med Otto om tidspunkt for at stoppe som direktør, og hvilken profil der skulle afløse ham.

Det er faldet på plads, og den nye direktør er allerede ansat. Koldings tidligere borgmester, Jørn Pedersen tiltræder som ny direktør den 1. august.

-Jeg er rigtig glad for, at valget faldt på Jørn Pedersen, og at han har takket ja. Han er en kæmpe kapacitet, og både fagligt og menneskeligt passer han rigtig godt til SlotssøBadet og vil være den rette til udvikle virksomheden yderligere og fastholde den ånd og kultur som lever i Slotssøbadet, fortæller Otto Skak.

Jørn Pedersen. Pressefoto (Arkivfoto)

Den nye direktør siger:

-Mit hjerte brænder for Kolding, mennesker, sport og kultur. Jeg kan kombinere mine personlige interesser med et fagligt virke i en spændende virksomhed med et højt aktivitetsniveau, kompetente medarbejdere og et stort potentiale. Det bliver super spændende, og jeg glæder mig til at tiltræde, siger Jørn Pedersen.

Slotssøbadets Fond har ca. 130 medarbejdere og driver i dag flere forskellige faciliteter – senest er Danhostel Kolding og Forum Kolding Bramdrupdam kommet til.

Otto Skak forsvinder ikke helt. Han har givet udtryk for, at han fortsat gerne vil bidrage, når hans kompetencer og erfaring kan komme i spil. Derudover har han tanker om i et vist omfang som konsulent, at hjælpe organisationer og virksomheder indenfor fritids- og sportsbranchen.

-Det kan jeg kun opfordre til, at man benytter sig af – der er en guldgrube af viden og erfaring, slutter bestyrelsesformand Lars Ewald.

Der vil senere på sommeren blive afholdt en afskedsreception for Otto Skak.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel