Kolding Nyheder

Erik gik glad hjem med en abe under armen

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Abe og diplom fik Erik Højgård Sørensen overrakt af uddannelseschef Mikael A. Rasmussen. Foto: Maria Tuxen Hedegaard.

27-årige Erik Højgård Sørensen havde det store smil på, da han blev færdig som professionsbachelor i International handel og markedsføring.

Med sin sidste eksamen fik han nemlig sat et punktum af de helt store som studerende på IBA Erhvervsakademi Kolding. Her har den unge koldingenser i forvejen taget en uddannelse i Entreprenørskab og design.

Og som om det ikke var nok, forlod han den festlige sommerdimission med et diplom og en Kay Bojesen-abe under armen. Begge dele er beviset på, at Erik også modtog årgangens særlige ”Spirit Award”, der blandt andet gives til for at det gode kammeratskab og den faglige drivkraft i løbet af studiet. Erik sluttede med et snit på 9,6.

-Den pris er jeg virkelig glad for. Aben kan alle selvfølgelig købe i en butik, men diplomet kan man kun få her, så det er jeg rigtig stolt af, lyder det smilende fra Erik Højgård Sørensen.

Foto: Maria Tuxen Hedegaard.

Han er vokset op i Ødis, men Erik Højgård Sørensen har aldrig haft planer om at overtage faderens svinebedrift. Heller ikke selv om han en juleaften fik bevist, at han kan reparere en fodermaskine med blot en vinprop og en gammel cykelslange.

-Jeg har altid haft en stor interesse for design og business, så det trak mere i den retning, fortæller Erik Højgård Sørensen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget ,
Del denne artikel