Kolding Nyheder

Fire spillere rykker op i kvindeligaen

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Sille Bach, Mille Larsen, Ester Dahlmann og Verona Abdullahu fra U19 Liga er rykket op i Kvindeligatruppen. Foto: Kolding IF.

I vinterpausen er Sille Bach, Mille Larsen, Ester Dahlmann og Verona Abdullahu fra U19 Liga rykket op i Kvindeligatruppen.

De fire piger fra U19 Liga er blevet en fast del af truppen og har trænet med Kvindeligatruppen siden opstarten i mandags. Både Sille, Mille og Ester har allerede fået debut i Gjensidige Kvindeligaen, oplyser Kolding IF i en pressemeddelelse.

Sille Bach, Ester Dahlmann og senest Mille Knudsen Larsen har alle allerede fået debut i Gjensidige Kvindeligaen og Verona Abdullahu har i løbet af særligt de seneste måneder taget så store skridt at også hendes første kampminutter i Danmarks bedste kvindelige fodboldrække rykker nærmere.

Pigerne fortæller her, hvad det betyder at blive rykket op i ligatruppen:

Sille: Det betyder rigtig meget for mig at blive rykket op i kvindeligatruppen, da det er et mål som jeg har har haft i lang tid og kæmpet for. Jeg er stolt og glad for at få muligheden, og glæder mig til at give alt på banen og hjælpe holdet bedst muligt.

Ester: Det er da en bekræftelse fra klubben side af, så det er jeg selvfølgelig rigtigt glad for. Jeg glæder mig til at være en del af truppen og håber det kan være med til at udvikle mig som spiller.

Verona: At rykke fast op på liga, betyder en stor del for mig, det har altid været en af mine store mål og derfor også noget jeg har arbejdet hårdt for. Jeg kommer fra en meget sportslig familie, med en stor konkurrencementalitet, så det at jeg ligesom har opnået sådan et stort skridt indenfor fodbold og har gjort min familie stolt, er noget der er meget stort for mig. Jeg har optrænet hos Kvindeliga i ca 2 år nu, så derfor gør det endnu en stor glæde at jeg nu er en del af KIF’s Kvindeligahold.

Mille: Det har været mega fedt at være udtaget og have været del af truppen i den sidste periode af sæson. Jeg er meget stolt og glad over at være rykket fast op i Kvindeligaen og den måde man bliver taget imod på. Jeg glæder mig til at se hvad det nye år bringer og se hvad klubben og jeg kan udvikle sammen.

Første kamp venter for de fire nye piger søndag den 28. januar, når turen går til Tyskland i årets første træningskamp mod Hamburger Sport-Verein (HSV).

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel