Kolding Nyheder

Flot DM-placering til Augusta

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Augusta Lynge Jensen gik i fornem stil videre til finalen fra indledende runde - hvor hun blandt andet skulle vise sine evner inden for mixologi - og hun tog fra Roskilde med en flot andenplads. Foto: Hansenberg.

Augusta Lynge Jensen, tjenerelev fra Hansenberg i Kolding, har opnået en flot placering ved DM i Skills 2024. Augusta er glad for sin andenplads, da det var hendes første konkurrence alene og beviser, at hun klarer sig godt i store konkurrencer.

DM i Skills 2024 har været nogle fantastiske dage, hvor Jakob Østergaard Nielsen, klejnsmedelærling på Hansenberg, kunne tage hjem med en fornem DM-titel.

Men der kåres også anden- og tredjepladser i nogle af konkurrencerne, såsom hos tjenerne. Augusta Lynge Jensen, tjenerelev på Hansenberg, kan nu rejse tilbage fra Roskilde med en flot andenplads.

-Jeg er meget, meget glad for min andenplads. Det var min første konkurrence alene, og det betyder rigtig meget for mig, at jeg også kan klare det. Og så har jeg været sammen med de sødeste mennesker, og vi har haft det så sjovt, fortæller Augusta Lynge Jensen, der kommer fra Christiansfeld og er i lære ved Hotel Koldingfjord.

I marts vandt hun sølv ved DM for tjenerelever sammen med sin partner, Natalie Christensen, også fra Hansenberg. Men ved DM i Skills konkurrerer deltagerne individuelt.

Præsenterede en vinmenu

Augusta Lynge Jensen gik videre fra den indledende runde og nåede finalen lørdag. I finalen skulle hun blandt andet præsentere en vinmenu, hun havde sammensat til gæsternes treretters menu. Senere skulle hun servere for gæsterne ved det bord, hun selv havde dækket op.

-Det var virkelig fedt at konkurrere i to dage. Man er i konkurrenceboblen og får samtidig mulighed for at bevise, at man fortjener at være blandt finalisterne, forklarer Augusta Lynge Jensen.

Hun var ikke den eneste Hansenberg-elev, der var tæt på at vinde DM-titlen. Kokkeelev Jeppe Hansen, der er i lære på Munkebjerg Hotel ved Vejle, og mediegrafikerlærling Cecilie Højberg Nielsen, der er i lære ved White Avenue Group i Hedensted, opnåede begge flotte andenpladser inden for deres respektive fag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel