Kolding Nyheder

Fodboldklubber i tættere samarbejde

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Foto: Kolding Boldklub/pressefoto.

Aftalen betyder, at begge klubber forpligter sig, i yderligere grad, til hinanden og til at fremme fodbold i byen.

To af Koldings store fodboldklubber, Kolding IF og Kolding Boldklub, går nu ind i et endnu tættere samarbejde, oplyser Kolding IF på deres hjemmeside.

Teknisk chef, Frederik Lund, glæder sig meget over et endnu tættere samarbejde:

-Vi er begyndt at lave individuelle aftaler med klubberne, som et tillæg til det samarbejde, vi har i FSK (Fodboldsamarbejdet i Kolding Kommune, red.), som er helt fantastisk. Vi laver individuelle aftaler med klubberne for at sikre, at den støtte og hjælp, vi giver til den enkelte klub, er helt i tråd med det, de har behov for. Her er Kolding Boldklub de første, vi laver sådan et samarbejde med, og det er jo bare dejligt, fordi det betyder, at vi kan hjælpe med at udvikle alt fra børnefodbolden til klubben som helhed, og det er selvfølgelig mest børnene, vi skal have fokus på, fortæller Frederik Lund og fortsætter:

-Vi kan komme ud og støtte spillerne, trænerne, klubben og være med til at udvikle fodbolden generelt i Kolding, når vi tager et enormt ansvar som klub på vegne af byen.
Jeg synes det er fantastisk, at man i Kolding Boldklub er klar på at indgå sådan et samarbejde her, og vi er glade for, at vi kan bidrage positivt til den flotte udvikling fodbolden i Kolding er i.

Aftalen betyder, at begge klubber forpligter sig, i yderligere grad, til hinanden og til at fremme fodbold i byen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel