Kolding Nyheder

Forfatteraften: Dyk ned i Grevindens verden

Redaktion
Redaktion
Henriette Rostrup. Foto: Peter Nørby.

Litteraturelskere og nysgerrige sjæle inviteres til en eksklusiv forfatteraften med den anerkendte forfatter Henriette Rostrup.

Her vil hun præsentere sin seneste roman, “Grevinden”. Henriette Rostrup vil fortælle historien om den danske kvinde Angelica Pierris fantastiske historie – fra opvæksten som plejebarn hos mælketoddybar-ejerne på Blågårds Plads i 1870’erne, til hun kommer i huset hos pastor Mørch-Hansen i Vonsild.

Her møder hun Arendt Burcharth fra Kolding, hvilket er indledningen på hendes vilde eventyr, der fører hende til Sydafrikas guldmineby Johannesburg i 1893, hvorfra hun vender tilbage til København som en af Europas mest formuende kvinder.

Henriette Rostrup, kendt for sin dygtighed i at skabe rørende og komplekse karakterer, tager læserne med ind i Grevindens fascinerende verden.

“Grevinden” er en fortælling om kærlighed, intriger og personlige opofrelser, der udfolder sig i det aristokratiske miljø. Bogen har allerede skabt begejstring blandt læsere og kritikere for sin rige fortælling og evne til at fange læserens opmærksomhed fra start til slut.

Under arrangementet vil Henriette Rostrup dele indsigt i hendes kreative proces, inspirationskilder og de udfordringer, hun mødte under arbejdet med “Grevinden”. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål til forfatteren og få signeret en bogen.

Arrangementet finder sted onsdag den 17. januar kl. 19-21 på Kolding Bibliotek og er arrangeret af Litteratur6000. Billetter kan købes her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel