Kolding Nyheder

Genbrugshandel bliver nemmere med ny app

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Hos Børneloppen kan kunderne nu bruge den nye app, når de handler og optjene point. Foto: Børneloppen.

Børneloppen i Kolding er gået i luften med en app, der skal gøre handel med genbrug let som en leg. Blandt andet kan du tjekke hjemmefra, hvad der er til salg i butikken.

Det skal være endnu nemmere at både købe og sælge genbrug i Kolding, hvor Børneloppen er gået i luften med en ny app, som genbrugsglade koldingensere har ønsket sig længe.

-Vi har både kunder, der sælger deres ting i Børneloppen, og alle dem, der kommer for at købe. Begge parter bliver tilgodeset med den nye app, hvor sælgerne bedre kan følge deres salg løbende, og køberne bedre kan følge med i, hvad vi har i butikken. Så kan man tjekke hjemmefra, om vi har en bestemt dukkevogn eller flyverdragt, siger Nora Dammann, indehaver af Børneloppen i Kolding, i en pressemeddelelse.

Allerede første døgn efter lanceringen røg den ind som den næstmest downloadede gratisapp og blev hentet 7000 gange på landsplan.

Hooked på genbrugssalg

Ønskerne om en app-løsning handler dog ikke om at rykke handlen over på telefonen, for Børneloppen i Kolding er først og fremmest en fysisk forretning for både købere og sælgere.

-Det er ikke fordi, man kommer til at kunne shoppe over telefonen. Det er vigtigt for os at være en fysisk butik, men vi vil selvfølgelig også være på sociale medier og nu også på en app. Vi håber meget på, at appen også får flere af køberne til at få lyst til at sælge, og man kan blandt andet optjene rabat på at leje en salgsstand, når man køber ind her. Mange af vores sælgere bliver virkelig bidt af det, og det bliver nok kun vildere med appen, fordi man kan følge salget hele tiden, siger Nora Dammann.

Arrangementer og point

Børneloppen i Kolding holder jævnligt arrangementer for kunder og andre interesserede i form af eksempelvis førstehjælpskurser, Late Night Shopping eller børnefotografering, som tidligere primært kunne findes på sociale medier, men som man nu også kan følge med i over appen. Det giver et tættere forhold mellem kunde og butik, forklarer indehaveren:

-For mange småbørnsforældre i Koldingområdet er Børneloppen også mere end en forretning, hvor man bare kommer for at få billigt tøj. Vi holder alle mulige arrangementer, og mange finder et fællesskab hernede og snakker med andre forældre. Det understøtter appen også, og vi lægger arrangementer op løbende samt giver et personligt digitalt kundekort, slutter Nora Dammann.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget ,
Del denne artikel