Kolding Nyheder

Generationsskifte i Christiansfeld

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Mika José Conceicao (t.v.) og Erling Sønnichsen (t.h.). Pressefoto.

Mika José Conceicao er den nye indehaver af Christiansfeld Autoservice, tidligere Christiansfeld Trafikcenter, i Christiansfeld. Han overtog værkstedet fra Erling Sønnichsen, der nu er gået på pension.

Den 1. august fik det lokale AutoMester-værksted i Christiansfeld både ny ejer og nyt navn. Det er Mika José Conceicao der fremover står i spidsen for værkstedet, der nu hedder Christiansfeld Autoservice. Mika overtog forretningen fra sin tidligere mester, Erling Sønnichsen, der har drevet forretningen siden 1992.

Selv har Mika José Conceicao haft sin gang på værkstedet i 5,5 år. Nu er det hans tur til at lade drømmen om at have sit eget værksted blive til virkelighed. Det er en drøm, der ikke altid har ligget i kortene. Den nyudklækkede indehaver er oprindeligt uddannet landmand og var glad for sit virke, indtil en rygskade satte en stopper for det fysisk hårde arbejde. Heldigvis kom Mika José Conceicao i aktivering hos Erling ved Christiansfeld Trafikcenter og har ikke set sig tilbage siden.

-Jeg har fundet mig godt til rette her fra starten af. Jeg har lært meget af Erling og glæder mig over at være uddannet personvognsmekaniker her og nu også værkstedsindehaver, fortæller Mika José Conceicao i en pressemeddelelse.

Han kan bruge flere af sine erfaringer fra sit tidligere virke som landmand i sin nye rolle som indehaver:

-Jeg har heldigvis god erfaring med at være selvstændigt drevet, at bevare overblikket, have gang i mange projekter på én gang og altid følge det hele til dørs. Det er uundværlige evner for både en landmand og en værkstedsindehaver.

Tryghed og troværdighed i fokus

Værkstedskunderne kommer umiddelbart ikke til at mærke den store forskel efter ejerskiftet. Det er nemlig vigtigt for både Erling og Mika, at overtagelsen forløber roligt og trygt for både medarbejdere og kunder.

-Det er kun værkstedets navn, der er ændret, konstaterer Mika José Conceicao.

Den nye værkstedsejer forsikrer også om, at det vil forløbe, som det plejer på værkstedet på Haderslevvej.

Værkstedet har to ansatte.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel