Kolding Nyheder

Giver gratis kurser i hjertelungeredning

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
I samarbejde med Hjerteforeningen og Tryg tilbyder Autohuset Vestergaard nu gratis kursus i hjertelungeredning. PR-foto.

Autohuset Vestergaard i Kolding kæmper for hjertet og vil redde liv. Derfor tilbyder de nu et gratis kursus i hjertelungeredning den 4. september og opsætter hjertestarter i forretningen.

I dag overlever tre en halv gange så mange danskere et pludseligt hjertestop udenfor hospital som for godt tyve år siden. Det skyldes blandt andet, at flere træder til, når uheldet er ude, har fået viden om hjertelungeredning, og at der er kommet flere hjertestartere samt en hjerteløber-ordning.

Men hos Autohuset Vestergaard i Kolding vil man gerne lægge sig i selen for at sikre, at endnu flere overlever.

-Vi vil gerne bidrage til, at endnu flere får den nødvendige viden til at kunne hjælpe med at redde liv ved et hjertestop og med både hjertestarterne og personale, der nu også får tilbudt Hjerteforeningens Hjerteredderkursus, skaber vi tryghed i vores butikker og lokalsamfund. Som en del af autobranchen mener vi også, at vi kan spille en vigtig rolle i at hjælpe de generationer, der ikke havde obligatorisk førstehjælp på programmet i forbindelse med deres kørekort – eller de, der kunne trænge til en brush-up i hjertelungeredning, fortæller Jesper Søgård, der er CMO i Autohuset Vestergaard, hvor kurserne tilbydes i samarbejde med Hjerteforeningen og Tryg.

Færdselsrelateret førstehjælp blev obligatorisk ved førstegangserhvervelse af et almindeligt kørekort i oktober 2006 og har bidraget til, at særligt de yngre generationer er bedre rustet til at håndtere et hjertestop.

Deltag i gratis kursus i Kolding

Det gratis introduktionskursus til hjertelungeredning foregår mandag den 4. september klokken 18-20 hos Autohuset Vestergaards på Trianglen 4 i Kolding.

Ved arrangementet vil der være forplejning i form af sandwich og sodavand. Tilmelding foregår via Autohuset Vestergaard Kolding.

Kurset udbydes i samarbejde med Hjerteforeningen og Tryg.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget
Del denne artikel