Kolding Nyheder

Gør en forskel for de syge børn

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Jørn Pedersen ses her sammen med Mette. Pressefoto.

Lions Kolding har doneret 10.000 kroner til indkøb af kreative hobby artikler til børneafdelingen på Kolding Sygehus.

Det er KREA Heltene, der står bag aktiviteten på Kolding Sygehus, hvor KREA Helt Mette kommer hver mandag og torsdag fra klokken 9-15 og laver aktiviteter med børnene.

Hun fortæller i en pressemeddelelse, at børnene er glade for, at de kan lave noget helt andet, end at forholde sig til deres sygdom. Den fyldte vogn er altid med nogle temaer, lige nu f.eks. meget sommer, hvor der kan laves blomster og alt muligt andet.

Men børnene kan også bare vælge, at de vil noget helt andet, f.eks. lave perler, for som det fortælles, så er næsten hele dagen sat i system og kasser, når man er patient på en børneafdeling og så kan det være rart, at man bare kan gøre det man har mest lyst til.

Oversygeplejersken på afdelingen er virkelig glad for det tilbud KREA Heltene giver. Børneafdelingen har pædagoger, men så kan de bruge mere tid på noget andet med de familier, som har særlige behov.

Præsident for Lions Kolding, Jørn Pedersen, oplevede selv, da han besøgte børneafdelingen og KREA Helten Mette, at en indlagt pige ligefrem ventede på, at Mette kom.

-Det viser jo lige netop, at tilbuddet gør en forskel. Så dejligt, at vi kan skabe grobund for endnu flere kreative artikler og dermed på en god måde leve op til vores vision, at Lions Kolding er de udsatte børns bedste ven, fortæller Jørn Pedersen.

Pressefoto.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel