Kolding Nyheder

Her er årets nyhed i Legoland

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Verdens første kombination af Lego Duplo og Gurli Gris i et nyt område på 1.500 kvadratmeter. Det er årets nyhed i Legoland. Foto: Legoland.

Legoland har løftet sløret for årets nyhed, der bliver verdens første kombination af Lego Duplo og Gurli Gris i et nyt område på 1.500 kvadratmeter.

Den 23. marts åbner Legoland dørene til en ny sæson, hvor gæsterne kan se frem til at opleve en helt ny tilføjelse – Lego Duplo Peppa Pig Playground under licens af legetøjs- og spilvirksomheden Hasbro. Det oplyser Legoland i en pressemeddelelse.

Tilføjelsen bliver på 1.500 kvadratmeter og kommer til at blive verdens første område, som byder på den uventede kombination af Lego Duplo og Gurli Gris i forbindelse med, at de to brands er gået sammen om en helt ny Lego Duplo serie, som kommer i butikkerne i år.

Gurli & Gustavs Dukketeater

Hovedattraktionen i det nye område bliver Gurli & Gustavs Dukketeater, hvor gæsterne kan opleve et live show med dukkeversionen af Gurli Gris og nogle af de mest kendte karakterer fra den populære, animerede TV-serie.

Dukketeatret vil være et live dukketeater foran en stor digital baggrund, som ændrer sig i løbet af showet, og hvor gæsterne vil møde flere af de velkendte karakterer fra Gurli Gris universet. Efter showet kan gæsterne få et billede sammen med Gurli og Gustav.

Det nye område i Legoland kommer til at indeholde en række af de mest kendte elementer fra Gurli Gris universet. Man kan få taget et billede ved Gurlis hus, hoppe ind i Far Gris’ røde bil, opleve Bedstefar Gris’ båd, lege i Gurlis Træhytte og naturligvis hoppe i mudderpøle.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel