Kolding Nyheder

Her er den nye X Factor-vært

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Maria Fantino er ny vært på X Factor. Foto: Robin Skjoldborg/TV2.

Så er afløseren til Sofie Linde fundet.

Når X Factor ved starten af 2024 vender tilbage med en ny sæson, bliver det med en ny vært. Sofie Linde valgte som bekendt, at stoppe som vært på programmet. Nu er TV2 klar med navnet på den nye vært. Og det bliver 28-årige Maria Fantino.

Maria Fantino er kendt som en del af værtsduoen bag den populære podcast ‘Curlingklubben’. Her har hun siden 2018 været med til at levere public service til særligt den unge målgruppe. Senest har Maria Fantino været en del af lørdagsunderholdningsprogrammet ‘Fantino mod Bonde’ på DR.

En drøm går i opfyldelse

For Maria Fantino er værtsopgaven på ‘X Factor’ en drøm, der går i opfyldelse:

-Jeg er vokset op med ‘X Factor’ og har drømt om en dag selv at få lov til at stå som vært på programmet og være en del af den kæmpe maskine, som ‘X Factor’ er. Tilbage i 2017 hjalp jeg til med ‘Ultra Factor’, da det blev sendt på DR, og jeg kunne bare mærke, at der var en helt særlig energi, når ‘X Factor’ gik i gang. Det er Danmarks allerstørste underholdningsprogram, så det er både helt vildt skræmmende og ekstremt spændende at få lov til at være med. Jeg er superspændt på opgaven, for det er en stor en, og jeg lover at gøre mit allerallerbedste, fortæller Maria Fantino i en pressemeddelelse.

Empatisk og nærværende vært, der ikke er bange for at skære igennem
På TV2 glæder underholdningsredaktør Dorte Borregaard sig over at byde Maria Fantino velkommen til ‘X Factor’:

-Vi har selvfølgelig gjort os umage med at finde den helt rigtige vært til ‘X Factor’. En vært, som både er et frisk pust, empatisk og nærværende, men som heller ikke er bange for at skære igennem, når bølgerne går højt i live-studiet. Så jeg er meget glad for, at Maria Fantino har takket ja til opgaven, og jeg er slet ikke i tvivl om, at hun med sin naturlighed og oprigtige nysgerrighed for andre mennesker og ikke mindst hendes evne til at gribe nuet som vært passer fuldstændig perfekt til ‘X Factor’, siger Dorte Borregaard.

I første omgang står Maria Fantino klar, når optagelserne til den kommende sæson af ‘X Factor’ går i gang i løbet af efteråret, men først skal i hundredvis af håbefulde danskere synge sig til en plads foran dommerpanelet, når ‘X Factor’ holder precasting i Aarhus og København i august.

Alle, der ønsker at stille op i ‘X Factor’, er velkomne. Man kan tilmelde sig på forhånd, men der er også mulighed for bare at møde op, når der 10. august er precasting i Filmbyen i Aarhus og 15. august i DGI Byen i København.

X Factor plejer at have premiere nytårsdag, den 1. januar.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget
Del denne artikel