Kolding Nyheder

Hvem vil DF fyre?

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Villy Søvndal (SF). Privatfoto.

Læserbrev af Villy Søvndal (SF), gruppeformand, Engstien 1, 6000 Kolding.

25 millioner i år og 50 millioner næste år, i alt 75 millioner i resten af byrådsperioden eller omsat til stillinger cirka 150 administrative stillinger nedlægges.

Det er DF´s svar på, hvordan de vil finde midler til de besparelser og omlægninger. DF så indigneret har kritiseret forligspartierne for.

En nødvendighed for at kunne skaffe midler til nødvendige udvidelser på ældre, skole og socialområdet og fastholde den grønne profil, og samtidig holde os indenfor den sparsomme ramme, som Kolding Kommune ifølge regeringen skal holde.

Helt ansvarsløst bliver det, når Dansk Folkeparti hverken i sin ordførertale eller i sit budget har angivet, hvordan de har tænkt sig og finde de 75 millioner.

Er det alle direktører, der skal fyres? Eller er det de medarbejdere, der fører tilsyn med naturen, når der har været udslip, de sagsbehandlere, der er både hjælper virksomheder eller villaejeren, der gerne vil have en carport? Eller er det alle skolesekretærer og skolepsykologer på PPR? Eller er det sagsbehandlerne i familieafdelingen eller de, der tildeler hjælpemidler til borgere med handicap eller ældre? Eller skal alle de visitatorer, der tildeler plads på kommunens plejecentre eller på sundhedscentret, fyres? Eller er det blot en kynisk taktik opfundet til lejligheden.

Helt ugennemførlig og totalt uansvarligt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget
Del denne artikel