Kolding Nyheder

Hvilken vej skal Hospice Kolding gå?

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Flora Service Danmark har valgt at sponsorere blomster til Gæstehuset og deres palliative stuer på Vesterløkke. Foto: Lissen Schougaard.

Det skal diskuteres, hvilken vej Hospice Kolding skal gå.

Støtteforeningen for Hospice Kolding står over for vigtige beslutninger om retningen for deres fremtidige arbejde.

Med spørgsmål om at udbrede palliative tanker om brug af frivillige til alle kommunens plejehjem, styrke samarbejdet med Kolding Kommune, og fortsætte drømmen om et lokalt hospice, er det vigtigt at diskutere disse emner med medlemmerne på den kommende generalforsamling. Sådan lyder det fra Hospice Kolding.

Formand for støtteforeningen, Lissen Schougaard, inviterer medlemmerne til generalforsamling den 17. april klokken 19 på Vesterløkke, Sdr. Bjert i Gæstehuset. Hospicet fungerer som et sted for alvorligt syge og deres pårørende og har også to palliative plejepladser drevet af Kolding Kommune siden 2018.

Efter generalforsamlingen vil der være mulighed for en rundvisning i lokaliteterne i Gæstehuset og høre om det frivillige arbejde fra bestyrelsesmedlem og frivillig, Inga Rønn.

For at fortsætte det vigtige arbejde, har støtteforeningen brug for flere hænder. Med tre ledige suppleant-pladser håber formanden på god tilslutning blandt medlemmerne.

Beslutningerne om at udbrede palliative tanker, styrke samarbejdet med kommunen og fortsætte drømmen om et lokalt hospice er afgørende for støtteforeningens fremtid. Det er ifølge Hospice Kolding vigtigt, at medlemmerne deltager aktivt i diskussionen på generalforsamlingen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel