Kolding Nyheder

Imerco afslører: Her er danskernes største julegavehit

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Pressefoto.

Juleaften nærmer sig med hastige skridt og tendensen er klar: Danskerne får mulighed for at lave mad både nemmere og hurtigere i det nye år – kan du gætte, hvad årets julegavehit er?

Julegavehit: Imerco er nu klar til at løfte sløret for, hvad mange danskere kan forvente at pakke op til juleaften i år. Det er en airfryer!

Den danskejede detailkæde kan nemlig berette om, at salgstallene for den populære køkkenmaskine er eksploderet i månederne op mod jul. Allerede under Black Friday tegnede der sig en tendens. Den populære køkkenmaskine blev revet ned fra hylderne. Og nu, hvor julen nærmer sig, kan Imerco allerede nu melde om en femdobling af salget for airfryers sammenlignet med sidste år.

-Danskerne er kvalitetsbevidste, når det kommer til madlavning. Dét kan vi se på antallet af solgte airfryers, der den seneste tid er eksploderet. Det er helt tydeligt, at den nemmere vej til lækker mad er den vej, som mange vælger. Ikke mindst som julegave under træet i år, fortæller Frederik Brønnum, administrerende direktør i Imerco, i en pressemeddelelse.

Imerco påpeger, at airfryers stadig opfylder en del af de behov, som vi efter corona- og energikrisen har søgt løsninger på i køkkenet. Nemlig at madlavning gerne må gå hurtigt, samtidig med at der godt må kunne spares lidt på energien. De behov opfylder den populære maskine. Den er også begyndt at komme i større versioner med dobbelt skuffe og i mange forskellige prisklasser.

Lige i hælene på airfryeren, som er årets julegavehit, har Imerco også andre produkter, der hitter i julehandlen i år. Her ses blandt andet en stor stigning i salget af kunstige juletræer, som danskerne virkelig har taget til sig. Derudover har Imerco en fordobling i salget af designerglas. Det tyder dermed på, at danskerne glæder sig ekstra meget til at kunne skåle sammen til de kommende højtider.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget ,
Del denne artikel