Kolding Nyheder

Inviterer til Jul i Fællesskab

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Luciaoptog. Pressefoto.

Sidste år var Jul i Fællesskab en stor succes.

Flere udsatte og sårbare borgere fik en pause fra hverdagens udfordringer. De nød julestemningen og hjertevarmen i den gamle Festsal på Nicolai Plads. Derfor er Udsatterådet glad for igen i år at kunne invitere til Jul i Fællesskab. Det sker på Luciadag den 13. december.

Formålet er at fortsætte traditionen med at bringe mennesker sammen. Det sker i en tid, hvor alle skal have mulighed for at opleve en hyggelig eftermiddag i julens og fællesskabets tegn. Og ikke mindst gøre noget særligt for de udsatte i Kolding Kommune.

Derfor vil man synge ”Glade jul, dejlige jul”, pynte juletræ og arrangere luciaoptog for mennesker. Det er for mennesker, som ikke har det samme netværk og mulighed for at holde jul, ligesom mange andre. Udover luciaoptog, julesange og den traditionelle julemad, vil der også være julegudstjeneste i Nicolai Kirke, gaver, julekager og meget mere. Alle ingredienserne til at skabe en fantastisk julestemning i en tid, som for nogle mennesker, kan være en særlig svær tid.

Julearrangementet er blevet til gennem et samarbejde på tværs af alle væresteder. Derudover vil Udsatterådet, medarbejdere og frivillige hjælpe med at dække borde, servere mad og sikre, at alle får en god aften. Mange virksomheder i Kolding Kommune har også i år prioriteret at støtte ’Jul i Fællesskab’. De er dermed medvirkende årsag til, at arrangementet kan lykkedes.

Erhvervsliv og frivillige organisationer bidrager dermed til, at vi sammen kan gøre en forskel for udsatte mennesker i juletiden.

Det glæder udvalgsformand for Social og Arbejdsmarked, Villy Søvndal (SF),, at erhvervslivet prioriterer at støtte op om kommunens udsatte grupper:

-Jul i fællesskab er et unikt eksempel på, hvordan det er muligt at sætte fællesskabet i spil og skabe et sammenspil mellem erhverv, kommune og frivillige organisationer. Det er sådanne samarbejder, der i sidste ende gør en stor forskel for borgerne, der også fortjener at mærke julestemningen, fortæller Villy Søvndal i en pressemeddelelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget
Del denne artikel