Kolding Nyheder

Jels-vikingerne er klar til at rykke ud på friluftsscenen

Redaktion
Skrevet af Redaktion
Foto: Frank Cilius/Jels Vikingespil.

Sommeren nærmer sig. Jels Vikingespil inviterer alle interesserede til at deltage eller bidrage til årets forestilling, Skjoldungen.

Traditionen tro afholdes “Alledag” lørdag den 18. maj, hvor både nye og “gamle” vikinger kan møde op med deres lyst og energi.

-Vi har været i gang med forberedelserne til sommerens forestilling siden årsskiftet, og vores nye instruktør Ole Sørensen og de frivillige skuespillere, der har årets taleroller, er klar til at indtage friluftsscenen. Vi håber på at se en masse børn, kvinder og mænd, der har lyst til at blive en del af forestillingen, fortæller Janus Harloff Lynggaard, formand for Jels Vikingespil, i en pressemeddelelse.

Brug for hjælp både på scenen og andre steder

Der er brug for hjælp ikke kun på scenen, men også i andre dele af organisationen. Derfor opfordres alle, der ønsker at bidrage, til at møde op og deltage i “Alledag”. Der vil være mulighed for at hjælpe med lysstyring og special effekter som ild og røg. Jels Vikingespil er sikre på at tage godt imod alle nye frivillige.

For dem, der er nye i Jels Vikingespil, arrangeres en velkomst og rundvisning klokken 10 på Friluftsscenen i Jels. “Gamle” vikinger, som har deltaget før og ønsker at være med igen i år, opfordres til at møde op klokken 11.

Jels Vikingespil har premiere fredag den 5. juli med forestillinger hver aften klokken 20 frem til den 21. juli. Der vil også være en eftermiddagsforestilling klokken 16 søndag den 7. juli, og ingen forestilling søndag den 14. juli. Desuden vil der være en sen aftenforestilling med start klokken 21 mandag den 15. juli, ligesom sidste år.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel