Kolding Nyheder

“Jule”-brødre på julemesse

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Brødrene Bønny (t.v.) og Brian Lillelund (t.h.) ses her foran Lillelund Julemuseum. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

De populære brødre fra Brørup giver julemessens julestemning et par takker opad.

Tvillingebrødrene Benny og Brian Lillelund, kendt fra filmen “Julebrødrene” og fra tv, kommer til at kaste kendis-glans over dette års julemesse i Magion i Grindsted. For de to varer julen ikke kun til påske. Den varer hele året – og den begejstring for jul skal de nu tage med til Grindsted den første weekend i november.

Messearrangør Johnny Hansen har inviteret de to juleelskere til Grindsted på opfordring fra messegæster, og siden har han selv været på besøg i brødrenes “Lillelund Julemuseum” nær Brørup. Her kan man blandt andet opleve stemningen fra “The Julekalender”.

-Det er et par hyggelige fyre, som bor ved museet og lever for jul hele året. De har været i tv flere gange, og jeg tror også, at mange af vores gæster ved, at julemuseet findes, siger Johnny Hansen, som håber, at de to kendisser vil kaste lidt ekstra juleglans over messen.

De får en stand med en lille butik, og så dekorerer de et helt område i hallen ved scenen og cafeen. Der er ikke nogen penge i den aftale, som Johnny Hansen betragter som et samarbejde:

-De giver os noget ved at være til stede, og vi giver dem noget ved, at de måske kan få flere gæster til deres museum.

Julemessen finder sted den 4. og 5. november i Magion i Grindsted. Messen er åben klokken 10-17 om lørdagen og 10-16 om søndagen.

Sidste år havde messen omkring 6000 gæster.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel