Kolding Nyheder

Julekoncert med “Gertrud Sand”

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Brødrene Bønny (t.v.) og Brian Lillelund (t.h.) ses her foran Lillelund Julemuseum. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Der er tale om et lukket arrangement. Der skal derfor købes billet.

På Lillelund Julemuseum nær Brørup jubler både nisser og julebrødre. Magien fortsætter nemlig:

Skønt julemuseet for tiden rider på bølgerne i et stormfuldt og oprørt hav, så følger de i kølvandet på sidste sæsons store succes, udstillingen The Julekalender, kæmper fortsat for, at bringe julens magi ind i de besøgendes hjerter.

Novembers mørke timer bliver for en stund skubbet til side, og jaget på flugt af en julestemning skabt af muntre juletoner.

Den 12. november klokken 15 kan nissehuerne hives frem af gemmerne. Lillelund Julemuseum arrangerer en julekoncert med hele Danmarks Gertrud Sand, der spilles af Carsten Knudsen.

Carsten Knudsen, der spillede Gertrud Sand i The Julekalender, giver koncert på Lillelund Julemuseum. Foto: Anders Bach.

På grund af begrænset antal pladser er det et lukket arrangement. Derfor er det nødvendigt, at købe billetter. De kan kun købes ved personlig henvendelse på museet på Sønderskovgårdvej 6, 6650 Brørup. Billetter kan reserveres ved at ringe på 2196 6740. Der er åbent hver søndag klokken 11-16.

Julekalenderen lever stadig, men synger på sidste julevers.

Hos julebrødrene lever både nisser, hjerter og julekalendere stadig, men alting har en ende. Det samme har udstillingen “The Julekalender”. Udstillingen med de originale rekvisitter, kan ses på Lillelund Julemuseum frem til den 30. december.

Køkkenet som det så ud i The Julekalender. Foto: Elo Christoffersen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel