Kolding Nyheder

Kåret som Danmarks hyggeligste golfklub for syvende år i træk

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Foto: Birkemose Golf Club.

Hvert år deltager næsten alle landets golfklubber i en spørgerunde udført af Dansk Golf Union, hvor medlemmerne af golfklubberne bliver stillet en lang række spørgsmål.

Birkemose Golf Club i Kolding har igen formået at positionere sig som landets hyggeligste golfklub. For syvende år i træk er klubben blevet kåret som nummer 1 inden for værdier som fællesskab, atmosfære og klubliv.

Klubmanager Claus Valter Reinert er naturligvis stolt af denne anerkendelse og udtaler, at klubbens fortjeneste udelukkende skal komme medlemmerne og samarbejdspartnerne til gode.

-Fællesskabet er det mest betydningsfulde i en forening, og her i golfklubben løfter vi altid i flok. Birkemose Golf Club gør noget for nogen, uanset om det er at byde nye golfspillere velkommen, støtte lokale virksomheder, hjælpe mennesker på kanten af arbejdsmarkedet eller fokusere på biodiversiteten. Altid er det noget, vi gør sammen, fortæller Claus Valter Reinert i en pressemeddelelse.

De tre bærende elementer er de mere end 150 frivillige, medlemmernes støtte og samarbejdet med erhvervslivet.

Golfklubben i Kolding modtog den seneste Verdensmålspris i Kolding og fortsætter med at arbejde med innovative og bæredygtige projekter til glæde og gavn for mange.

Bæredygtighed

Birkemose Golf Club tænker bæredygtighed ind i alt, hvad de foretager sig, og selvom klubben ikke er pålagt at udarbejde CO2-regnskab, har de alligevel valgt at gøre det i samarbejde med firmaet Verarca.

Hvis man har lyst til at spille golf, findes der mange gode golfklubber i landet. Nu starter sæsonen, så man kan derfor kontakte den nærliggende golfklub og høre mere om sporten, der kan dyrkes sammen, uanset niveau, alder og køn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel