Kolding Nyheder

KIF Brydning afholder det vildeste Kolding Cup nogensinde

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Her er det fra DM i brydning i november sidste år. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

For 23. gang er KIF Brydning værter for det prestigefyldte Kolding Cup, et internationalt brydestævne, der forener brydere i alle aldre og køn.

Årets begivenhed, som løber af stablen lørdag den 20. januar i Sydbank Arena fra kl. 9.45 til ca. 18.30, er uden tvivl det største og mest imponerende stævne nogensinde, oplyser KIF Brydning.

En rekordmæssig tilmelding på 441 brydere fra 10 nationer understreger stævnets stigende popularitet. Dette markerer en betydelig vækst sammenlignet med sidste års imponerende 318 brydere fra 8 nationer. KIF Brydning er også stolte af at have 13 af deres egne dygtige deltagere med i årets konkurrence.

Birgitte Kragh (S), formand for Sundhed og Fritid i Kolding Kommune, vil åbne stævnet og officielt byde alle deltagere og tilskuere velkommen. Hendes tilstedeværelse understreger vigtigheden af sportsbegivenheder som Kolding Cup i lokalsamfundet.

-Kolding Cup er ikke bare et brydestævne; det er en fejring af talent, engagement og international samhørighed inden for brydesporten. Vi er begejstrede for at se, hvordan stævnet fortsat vokser og trækker brydere fra hele verden til Kolding, fortæller Birgitte Kragh.

KIF Brydning inviterer alle interesserede gratis til at være med til at opleve brydning på højeste niveau.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget
Del denne artikel