Kolding Nyheder

KIF Kolding forlænger med publikumsyndling

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Mathias Hedegaard har nu kontrakt med KIF Kolding frem til sommeren 2025. Foto: KIF Kolding.

KIF Kolding forlænger kontrakten med Mathias Hedegaard med endnu en sæson. Den nye kontrakt gælder frem til sommeren 2025.

Det blev offentliggjort inden den første kamp i nedrykningspillet, hvor KIF Kolding i øvrigt vandt kampen mod Sønderjyske med 32-26.

Hedegaard kom til klubben midtvejs i indeværende sæson, da holdet var hårdt ramt af skader. På rekordtid har han formået at blive en publikumsyndling i Sydbank Arena. Hans hårdtarbejdende og engagerede spillestil har vundet mange hjerter hos klubbens fans, frivillige og partnere.

-Kontraktforlængelsen med Hedegaard var en ren ‘must do’. Mathias har vist sit værd både som spiller på og udenfor banen. Han har med sin personlighed vundet alle hjerter i KIF Kolding. Han er en fantastisk fighter og holdspiller – og den kombination gør, at vi med glæde forlænger med ham. Sjældent har jeg personligt fået så mange positive tilkendegivelser fra partnere og fans om, at vi skulle forlænge med Mathias, fortæller sportschef Lars Christiansen i en pressemeddelelse.

Mathias Hedegaard selv er også begejstret over kontraktforlængelsen:

-Jeg er utrolig glad og stolt over at kunne forlænge min kontrakt med KIF Kolding. Jeg føler, at vi matcher hinanden godt, så da muligheden opstod for at forlænge, var jeg ikke et sekund i tvivl. KIF er en klub med rigtig meget sjæl, hvilket jeg tydeligt har mærket siden dag 1. Ud over det er KIF et gennemført godt sted i sin helhed. Klubben har gode folk hele vejen rundt og et fedt træningsmiljø. Jeg ser frem til endnu en sæson sammen med KIF’s fans og ikke mindst Den Gyldne Hånd, som altid er der for os.

Mathias Hedegaard har allerede spillet 24 kampe for KIF Kolding og scoret imponerende 66 mål for klubben. Fansene kan se frem til at følge hans fortsatte præstationer i den kommende sæson.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel