Kolding Nyheder

KIF Kolding henter ny målmand

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Emil Tellerup skifter fra Lemvig-Thyborøn Håndbold til KIF Kolding fra næste sæson. Foto: KIF Kolding.

KIF Kolding skriver kontrakt med målmanden Emil Tellerup.

KIF Kolding har indgået en treårig kontrakt med den karismatiske målvogter Emil Tellerup, der skifter fra Lemvig-Thyborøn Håndbold. Aftalen er gældende fra sommeren 2024.

Forud for denne sæson skiftede den 31-årige målvogter til Lemvig-Thyborøn Håndbold efter fem sæsoner i Fredericia Håndboldklub, hvor han desuden var anfører i den sidste tid i klubben. Det bliver dog kun til en enkelt sæson på vestkysten for Emil Tellerup, da han har underskrevet en treårig kontrakt med KIF Kolding. I sidste sæson stod Tellerup med en samlet redningsprocent på 32,5%.

Sportsdirektør: -Fantastisk målmand og personlighed

-I Emil får vi først og fremmest en fantastisk målmand og personlighed til KIF Kolding. Tellerup har bevist mange gange, at topniveauet er højt, samtidigt har han en naturlig udstråling, som smitter af på banen, men også ude på lægterne, fortæller sportsdirektør Lars Christiansen i en pressemeddelelse.

Emil Tellerup: -Jeg var ikke et sekund i tvivl

-Da jeg fik muligheden for at blive koldingspiller, var jeg ikke et sekund i tvivl. KIF Kolding har så længe, jeg kan huske, været en af Danmarks mest prominente klubber. Den håndbold arv der ligger i Kolding, glæder jeg mig ekstremt meget til at opleve på første hånd. Jeg synes ledelsen og trænerteamet har vist, at KIF Kolding er på rette vej, og jeg vil gøre alt for, at vi kan genskabe noget af fordums magi i Sydbank Arena, siger Emil Tellerup.

KIF Kolding glæder sig til, at se ham udfolde sig i KIF-trøjen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel