Kolding Nyheder

KIF Kolding henter spiller i Bundesligaen

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Sydbank Arena. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

KIF Kolding henter Tobias Ellebæk hjem fra bundesligaen.

KIF Kolding henter fra sommeren 2024 den rutinerede venstre back Tobias Ellebæk til klubben. Den 31-årige venstre back, der i øjeblikket spiller for bundesligaklubben Frisch Auf Göppingen, har fra sommeren 2024 valgt at vende hjem til Danmark, hvor han har indgået en treårig aftale med KIF Kolding.

Tobias Ellebæk har igennem de seneste fire sæsoner været en fast mand for Frisch Auf Göppingen i bundesligaen, hvor han indtil videre har spillet 97 kampe og scoret 194 mål.

Tidligere i karrieren har Tobias blandt andet spillet for Aalborg Håndbold samt Mors-Thy Håndbold. Desuden er det blevet til tre A-landskampe for Danmark.

International klassespiller

-Vi er stolte over, at det er lykkedes os at få fat i en international klassespiller som Tobias Ellebæk i de kommende tre år. Han har vist et højt spillemæssigt niveau i Bundesligaen – og med den erfaring kommer han til at bidrage og gøre en stor forskel her i Kif Kolding, fortæller sportschef, Lars Christiansen, i en pressemeddelelse.

Tobias Ellebækn siger:

-Et skifte til KIF Kolding passer rigtig godt i min karriere lige nu. Efter fire år i Tyskland, ser jeg frem til at komme hjem til den danske liga, som kun bliver stærkere og mere konkurrencedygtig. Der er KIF Kolding et godt match, som for mig er en af de mest traditionsrige klubber i dansk håndbold. Det glæder jeg mig meget til at være en del af og bidrage til, siger Tobias Ellebæk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel