Kolding Nyheder

KIF Kolding henter streg-talent i Sverige

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Mads Kragh Thomsen skifter til KIF Kolding fra næste sæson. Pressefoto.

KIF Kolding henter fra sommeren 2024 den unge stregspiller Mads Kragh Thomsen til klubben.

Den 21-årige stregspiller, der i øjeblikket spiller for Lugi HF i den bedste række i Sverige, har fra sommeren 2024 valgt at vende hjem til Danmark, hvor han har indgået en treårig aftale med KIF Kolding.

Mads Kragh Thomsen skiftede inden forrige sæson til Lugi HF, hvor han blev hentet til for at erstatte Steven Plucnar, som bekendt skiftede til KIF Kolding. Siden skiftet til Sverige har Mads Kragh Thomsen gennemgået en stærk udvikling og indtil videre, er det blevet til 31 kampe og 33 mål i den svenske liga for det unge streg-talent.

Mads Krag Thomsen har tidligere i karrieren spillet ungdomshåndbold og været inde omkring ligaholdet i GOG. Desuden er det blevet til 12 U-landskampe for Danmark.

-En spiller der går en stor fremtid i møde

-I Mads Kragh Thomsen får vi en moderne tovejs spiller, samtidigt er han også en spiller, som vi tror går en stor fremtid i møde. Han er fysisk stærk og dækker i midterforsvaret – og det gør, vi er rigtig godt besat på vores stregspiller- position for fremtiden, fortæller sportschef Lars Christiansen i en pressemeddelelse.

Mads Krag Thomsen siger:

-Jeg ser frem til at skulle til KIF Kolding, og spille i den danske liga. Det bliver rigtigt godt at bidrage til gode resultater med holdet i en klub med stolte traditioner som KIF Kolding.

Efter 10 kampe i denne sæson ligger KIF Kolding på sidstepladsen – og dermed nedrykningspladsen. KIF Kolding har tre point i øjeblikket.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget
Del denne artikel