Kolding Nyheder

KIF Kolding skriver kontrakt med tysk talent

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Robert Timmermeister har skrevet en toårig kontrakt med KIF Kolding. Foto: KIF Kolding.

Aftalen løber indtil videre i to år.

KIF Kolding har indgået en toårig lejeaftale med venstrebacken Robert Timmermeister fra de tyske pokalmestre, Rhein-Neckar Löwen.

Robert Timmermeister har i den netop afsluttede sæson været en fast del af bundesligatruppen i Rhein-Neckar Löwen, der resulterede i en håndfuld kampe i den tyske bundesliga. Den tyske venstre back er 20 år gammel og er 202 centimeter høj. Han spiller samtidig for det tyske U-21 landshold. ”Udviklingsplatform i KIF Kolding”:

-Vi glæder os over, at Robert har valgt sin næste udviklingsplatform i KIF Kolding. Efter besigtigelse og et godt rekrutteringsforløb med Rhein-Neckar Löwen, er vi alle overbevist om at Robert Timmermeister kommer til at tilføre yderligere kvalitet til holdet på og udenfor banen, fortæller Kristian Kristensen i en pressemeddelelse.

-En topklub, hvor jeg kan opbygge erfaring og fremme min personlige udvikling. Jeg tænkte længe over, hvad der var bedst for mig og min udvikling. Derfor valgte jeg KIF Kolding. En topklub, hvor jeg kan få erfaring og fremme min personlige udvikling. Den danske liga bliver stærkere for hver sæson, og Kolding er en klub, der gerne vil med i toppen. Jeg tror, ​​det er der, jeg har de bedste forudsætninger for at udvikle mig til den spiller, jeg gerne vil være, siger Robert Timmermeister.

Han træner første gang med sine nye holdkammerater den 20 juli i Sydbank Arena, når truppen kommer tilbage fra sommerferie.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel